JOCS

3rd World Farmer:  Los Granjeros del Tercer Mundo. 


Aquest joc és un `programa que simula la vida de una familia camperola africana que té una petita granja i que ha de subsistir amb les característiques de vida d'alguns dels països més pobres del planeta Terra.
Els conceptes que es treballen foren creats per un grup d'estudiants de la IT University de Copenhagen. Disenyat en Flash. es juga on line.

PRIMER CAL FER UN COP D'ULL A LES INSTRUCCIONS QUE PODEU TROBAR AQUI I TAMBÉ COM A FITXER ADJUNT.Mans Unides ofereix un joc online per a que puguis assabentar-te què passa en el món.Es tracta de “Un Joc perillós, un joc tipus trivial on podreu escollir un personatge per jugar i fer un rànquing amb altres jugadors.

El joc és un viatge pel món, on aniràs descobrint diferents situacions i dades sobre les injustes relacions comercials que hi ha entre els països, que fan que els països del Tercer món  siguin encara més pobres.

També us assabentareu què son:

  1. els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (anomenats també com els ODM),
  2. les vuit fites que l’Organització de les Nacions Unides (ONU) en diferents àmbits per tald’intentar reduir la pobresa, la fam, la manca d’educació de milions de nens i nenes, així com la de millorar l’atenció sanitària de milions de persones en tot el món a la meitat abans del 2015.Ċ
Montserrat Ponce,
9 de des. 2011, 1:11