Κυτταριτιδα και σπιτικές θεραπείες

Κυτταριτιδα - Ο πλήρης οδηγός καταπολέμησης


Ποιος λέει ότι δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίσετε την κυτταριτιδα στο δικό σας σπίτι; Θα βρείτε πολλές μεθόδους για τη διαχείριση της κυτταριτιδα και οι λύσεις κάντο-μονός-σου είναι κάποιες από αυτές. 

Στην πραγματικότητα, πολλοί γιατροί προτείνουν στους ασθενείς να υιοθετήσουν διάφορες άλλες τεχνικές για την ελαχιστοποίηση της κυτταριτιδα, όπως  το μασάζ μέρα με την ημέρα, η δίαιτα και η άσκηση. Ακόμα κι αν η λύση στο πρόβλημα της κυτταριτιδα δεν έχει ακόμη εφευρεθεί, υπάρχουν αρκετές λύσεις για την εξάλειψη της. 

Σήμερα, υπάρχουν πολλά καινοτόμα προϊόντα τα οποία περιέχουν ιδιαίτερα αποτελεσματικά συστατικά για την εξάλειψη της κυτταριτιδα αλλά αυτό που δεν ξέρετε είναι το εξής: είναι πολύ πιθανό να έχετε μερικά από αυτά τα συστατικά στο δικό σας σπίτι!

 

Αυτές οι απλές λύσεις που πραγματοποιούνται στο σπίτι μπορούν να σας βοηθήσουν στην κυτταριτιδα καταπολεμηση σας.


Κυτταριτιδα και η χρήση του καφέ ενάντια της

Η καφεΐνη μπορεί να είναι ένα σημαντικό συστατικό σε αποτελεσματικές θεραπείες για την εξάλειψη της κυτταριτιδα. Αυτό είναι επειδή η καφεΐνη έχει την ιδιότητα να συρρικνώνει τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται πιο σφιχτή. Μια εύκολη προσέγγιση στη χρήση του εν λόγω συστατικού θα ήταν να αρπάξετε το βάζο που βάζετε τον καφέ σας και να το κάνετε ένα σφουγγάρι από καφέ. Εδώ είναι μια εύκολη θεραπεία κατά της κυτταριτιδα για χρήση στο σπίτι.

1. Πήγαινε στην κουζίνα σας και πάρτε ένα κουτί στιγμιαίου καφέ.

2. Τοποθετήστε όχι λιγότερο από δύο φλιτζάνια καφέ σε ένα μπολ ή ένα πιάτο.

3. Κατευθυνθείτε για ένα ζεστό ντους ή μπάνιο. Αυτό θα βοηθήσει την καφεΐνη να εισχωρήσει βαθιά στην επιδερμίδα σας.

4. Χρησιμοποιώντας κυκλικές κινήσεις, τρίψτε απαλά τον καφέ στους τομείς που έχουν κυτταριτιδα.

5. Ξεπλύνετε και τελειώσατε. Θα παρατηρήσετε την ομαλότερη σταθερότερη επιδερμίδα αμέσως.


Μια ακόμη πιο προηγμένη τεχνική ενάντια στην κυτταριτιδα είναι πιο κάτω

1. Απλώστε μερικές εφημερίδες στο πάτωμα του μπάνιου σας.

2. Ανακατέψτε περίπου ένα τέταρτο φλιτζάνι ζεστού χρησιμοποιημένου καφέ με μια κουταλιά ελαιόλαδο. Σταθείτε επάνω στα χαρτιά και κάντε μασάζ με το μείγμα καφέ στις

περιοχές με κυτταριτιδα με τις παλάμες σας ή ενδεχομένως ένα σφουγγάρι γάντι. Το μασάζ πρέπει να γίνετε με κυκλικές κινήσεις. Μην ανησυχείτε αν πολύ από το μίγμα καφέ 

πέφτει στο έδαφος, αρκετό θα μείνει στο δέρμα σας για να κάνει τη δουλειά.

3. Τυλίξτε την περιοχή με διάφανο περιτύλιγμα και αφήστε το να παραμείνει για λίγα λεπτά.

4. Αφαιρέστε το περιτύλιγμα και καθαρίστε το εναπομείναν μείγμα καφέ. Κάντε ένα ντους με ζεστό νερό.

Εκτελέστε επανειλημμένα δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα. Ένα πολύ λιγότερο ακατάστατος τρόπος και συνάμα πιο βολική επιλογή είναι να κάνετε χρήση μιας κρέμας κατά της κυτταριτιδα που να περιέχει καφεΐνη.


"Έχετε Κυτταριτιδα ?? Η πρώτη και μοναδική φυσική ολοκληρωμένη λύση έφτασε !! Πατήστε ΕΔΩ για να ανακαλύψετε έναν πλήρη οδηγό καταπολέμησης με επιστημονική διατροφή, στοχευμένες ασκήσεις και ιατρικές θεραπείες."


Θεραπεία με μασάζ ενάντια στην κυτταριτιδα

Εκτός από τις εκλεπτυσμένες λοσιόν κατά της κυτταριτιδα, το ηλεκτρικό μασάζ στην πραγματικότητα αποδεικνύεται να καταπολεμάει την κυτταριτιδα. Πριν λοιπόν δαπανήσετε τεράστια ποσά για ένα μηχάνημα μασάζ, παρακάτω είναι ένα απλό τέχνασμα μασάζ για χρήση στο σπίτι. Πραγματικά λειτουργεί!


Μασάζ με βούρτσα

1. Ξεκινήστε με μια ομαλή βούρτσα που θα έχετε στο σπίτι σας.

2. Κάντε μασάζ στα σημεία που έχετε ήπια κυτταριτιδα όπως τους γλουτούς ή τους μηρούς με μια κυκλική κίνηση.

3. Καθίστε 5 με 10 λεπτά στο κάθε σημείο.

4. Επαναλάβετε αυτό το μασάζ με τη βούρτσα σε καθημερινή βάση για την εξάλειψη της κυτταριτιδα, ως αποτέλεσμα της απώλειας των παγιδευμένων λιποκύτταρων. Το μασάζ με 

    τη βούρτσα θα βοηθήσει να κυκλοφορήσει το λίπος και να απλωθεί ομοιόμορφα κάτω από την επιδερμίδα σας. Σύντομα θα πρέπει να έχετε την ομαλότερη επιδερμίδα που 

    ψάχνετε!


Θεραπείες ενάντια στην κυτταριτιδα που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο σπίτι: Τελευταία Λέξη

Όλες οι σπιτικές θεραπείες που σας προτείνουμε είναι το ιδανικό ξεκίνημα για την κυτταριτιδα καταπολεμηση σας. Αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είναι βεβαίως και το καλύτερο ως λύση. Ο ευκολότερος τρόπος για να μειώσει δραστικά την κυτταρίτιδα είναι πάντα η πρόληψη αντί της αντιμετώπισης. Αυτό μπορεί να γίνει με τη δίαιτα, την άσκηση, ή τη θεραπεία των πληγεισών περιοχών από κυτταριτιδα με κρέμες κατά της κυτταριτιδα.

Κυτταριτιδα Τέλος! Η μόνη λύσηΚυτταριτιδα? Ο πρώτος Ελληνικός οδηγός καταπολέμησης
Subpages (1): Announcements