Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ


Καλώς ήλθατε στον Ευδόκιμο, καλώς ήλθατε στην Επιτυχία !!        Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων με Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Κέντρα. Όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ, είναι να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στους εκπαιδευτικούς φορείς που δραστηριοποιείται. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία σε πολλά από τα εκπαιδευτικά του προγράμματα την εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση, δίνοντας την ευκαιρία να σπουδάσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και του κόσμου, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και χωρίς επιπλέον έξοδα.

        Παράλληλα, στηρίζει τις αδύναμες οικονομικά και κοινωνικά ομάδες, χαρίζοντας υποτροφίες διοργανώνοντας διαγωνισμούς και παρέχοντας ειδικές εκπτώσεις και δωροεπιταγές σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποια από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ.

        Όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι:
  • Η αμείωτη διατήρηση ενδιαφέροντος των σπουδαστών στα προγράμματα σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που παρακολουθούν.
  • Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών παρεχόμενης εκπαίδευσης.
  • Ο συνδυασμός των παραδοσιακών και σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης.
  • Η δια βίου μάθηση ενδιαφερομένων κάθε ηλικίας.
  • Η γνωριμία, γνώση και εξοικείωση των σπουδαστών που συμμετέχουν σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ, με τις σύγχρονες τεχνολογίες. 
  • Η απόκτηση ισχυρών εφοδίων και γνώσεων για την επαγγελματική επιτυχία των εκπαιδευομένων στα προγράμματα σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που παρακολουθούν.
        Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι στελεχωμένος με το πλέον άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας στους σπουδαστές του υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες. 

        Δείτε τους εκπαιδευτικούς φορείς που ανήκουν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ.


Όλοι εμείς, οι άνθρωποι που εργαζόμαστε στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
σας καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας, σας καλωσορίζουμε στην Επιτυχία !!
Επικοινωνία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
Επικοινωνήστε με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ στο τηλέφωνο 210 8660334 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε.

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ