Αρχική σελίδα

Από την ψήφιση του νόμου 4547/2018 οι θεσμοί " Σχολικός Σύμβουλος"  και "ΚΕΔΔΥ" καταργήθηκαν. Αντικαταστάθηκαν με τους θεσμούς "ΠΕΚΕΣ", "Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου" και " ΚΕΣΥ"".
Ως Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης στο 5ο ΠΕΚΕΣ Αττικής θα συνεχίσω να αξιοποιώ την παρούσα ιστοσελίδα, για λίγο ακόμα, καθώς είναι εντελώς δικό μου "παιδί" και δεν έχω αποφασίσει ακόμα πώς να το "αφήσω".


 Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Συντονίστρια  Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης του 5ου ΠΕΚΕΣ μπορεί να στέλνει μήνυμα στην (παλαιά) αλλά ακόμα ενεργή υπηρεσιακή ηλεκτρονική διεύθυνση
symea3@sch.gr.

       

       ΑΞΙΖΟΥΝ!


        να δείτε
4. Επειδή κάποια πανεπιστήμια δεν έχουν ανοίξει ακόμη :

3. ANDREAS SCHLEIHER
(επίκαιρο όσο ποτέ)

1. Από το νοσολομείο με αισιοδοξίανα διαβάσετε


6. «Ο γάμος είναι καταφύγιο για τους ανθρώπους»5. 49 λόγοι να αγαπήσει κάποιος την Ελλάδα  (κυρίως εμείς που τη γεμίζουμε σκουπίδια, αλλά μας φταίνε πάντα οι άλλοι) Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό μας τόπο!!!

Στον διαδικτυακό μας τόπο και συγκεκριμένα στις σχετικές σελίδες και υποσελίδες  μπορείτε να βρείτε  πληροφορίες που σχετίζονται με την περιφέρειά μας 
(τα νέα μας, τις σχολικές μονάδες ευθύνης μας, τις επιμορφωτικές μας  δράσεις και νέα από την εκπαίδευση).


Επίσης,  μπορείτε να βρείτε  νομοθεσία και χρήσιμους συνδέσμους με σημαντικό  επιμορφωτικό υλικό (άρθρα, βίντεο, βιβλία).


Καλή σας πλοήγηση!


                          
   Η ιστοσελίδα  κατασκευάστηκε και συντηρείται από την Κυριακή Ατταλιώτου,  πρώην Σχολική Σύμβουλο της 3ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης  και νυν Συντονίστρια Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης στο 5ο ΠΕΚΕΣ Αττικής.
 Ο ιστότοπος θα  προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα σταδιακά.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ