Αρχική σελίδα

Mε την Υ.Α. Φ.354.11/54/71489/Ε3/27-04-2016 μας έχουν ανατεθεί και οι
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Δήμων ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ,
ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ & ΩΡΩΠΟΥ


Η τελευταία  (6η) συνάντηση του Προαιρετικού Σεμιναρίου δασκάλων Τμημάτων Ένταξης με θέμα: «Ανάπτυξη κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων μέσα από το παραμύθι» θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Π.Ε.Κ. Αθήνας, στην αίθουσα του 1ου ορόφου (Αγίας Τριάδος & Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι, 210-5772966, 210-5772666) την Παρασκευή  16-06-2017, ώρα  10:00 – 13:00.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
 Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τη Σχ. Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής παρακαλείται να στέλνει μήνυμα στην υπηρεσιακή ηλεκτρονική διεύθυνση
symea3@sch.gr.

       

       ΑΞΙΖΟΥΝ!


        να δείτε
4. Επειδή κάποια πανεπιστήμια δεν έχουν ανοίξει ακόμη :

3. ANDREAS SCHLEIHER
(επίκαιρο όσο ποτέ)

1. Από το νοσολομείο με αισιοδοξίανα διαβάσετε


6. «Ο γάμος είναι καταφύγιο για τους ανθρώπους»5. 49 λόγοι να αγαπήσει κάποιος την Ελλάδα  (κυρίως εμείς που τη γεμίζουμε σκουπίδια, αλλά μας φταίνε πάντα οι άλλοι) Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο της 3ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Γ' Αθήνας και Δυτική Αττική).


Στον διαδικτυακό μας τόπο και συγκεκριμένα στις σχετικές σελίδες και υποσελίδες  μπορείτε να βρείτε  πληροφορίες που σχετίζονται με την περιφέρειά μας 
(τα νέα μας, τις σχολικές μονάδες ευθύνης μας, τις επιμορφωτικές μας  δράσεις και νέα από την εκπαίδευση).


Επίσης,  μπορείτε να βρείτε  νομοθεσία και χρήσιμους συνδέσμους με σημαντικό  επιμορφωτικό υλικό (άρθρα, βίντεο, βιβλία).


Καλή σας πλοήγηση!


                          
   Η ιστοσελίδα  κατασκευάστηκε και συντηρείται από την Κυριακή Ατταλιώτου, Σχολική Σύμβουλο της 3ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Εμπλουτίζεται συνεχώς.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ