Αρχική σελίδα

Mε την Υ.Α. Φ.354.11/54/71489/Ε3/27-04-2016 μας έχουν ανατεθεί και οι
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Δήμων ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΑΙΑΝΙΑΣ, ΠΑΛΛΗΝΗΣ, ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ,
ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ & ΩΡΩΠΟΥ


ΝΕΟ

1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Π.ΣΤ-ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Γ ΑΘΗΝΑΣ  ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, από ώρα 08.00 έως 14.00 οι νηπιαγωγοί  και οι δάσκαλοι Π.ΣΤ.-Συνεκπαίδευσης Αιγάλεω,  Περιστερίου,  Αγίων Αναργύρων, Καματερού, Άνω Λιοσίων, Φυλής, Ζεφυρίου.

 

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, από ώρα 08.00 έως 14.00 οι νηπιαγωγοί και οι δάσκαλοι Π.ΣΤ.-Συνεκπαίδευσης Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας, Ιλίου, Πετρούπολης, Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μεγάρων, Νέας Περάμου, Μάνδρας, Βιλλίων, Ερυθρών.      Όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει με τη Σχ. Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής παρακαλείται να στέλνει μήνυμα στην υπηρεσιακή ηλεκτρονική διεύθυνση
symea3@sch.gr.

       

       ΑΞΙΖΟΥΝ!


        να δείτε
4. Επειδή κάποια πανεπιστήμια δεν έχουν ανοίξει ακόμη :

3. ANDREAS SCHLEIHER
(επίκαιρο όσο ποτέ)

1. Από το νοσολομείο με αισιοδοξίανα διαβάσετε


6. «Ο γάμος είναι καταφύγιο για τους ανθρώπους»5. 49 λόγοι να αγαπήσει κάποιος την Ελλάδα  (κυρίως εμείς που τη γεμίζουμε σκουπίδια, αλλά μας φταίνε πάντα οι άλλοι) Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο της 3ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Γ' Αθήνας και Δυτική Αττική).


Στον διαδικτυακό μας τόπο και συγκεκριμένα στις σχετικές σελίδες και υποσελίδες  μπορείτε να βρείτε  πληροφορίες που σχετίζονται με την περιφέρειά μας 
(τα νέα μας, τις σχολικές μονάδες ευθύνης μας, τις επιμορφωτικές μας  δράσεις και νέα από την εκπαίδευση).


Επίσης,  μπορείτε να βρείτε  νομοθεσία και χρήσιμους συνδέσμους με σημαντικό  επιμορφωτικό υλικό (άρθρα, βίντεο, βιβλία).


Καλή σας πλοήγηση!


                          
   Η ιστοσελίδα  κατασκευάστηκε και συντηρείται από την Κυριακή Ατταλιώτου, Σχολική Σύμβουλο της 3ης Περιφέρειας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.
Εμπλουτίζεται συνεχώς.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ