Jeugd

Deurningen Jeugd-B Nationaal Kampioen

Het heeft even geduurd, maar Deurningen is in 2009 Nationaal Kampioen geworden. Ons jeugd-B team, bestaande uit Danique Bevers, Lisa Haverkorte, Aimee Pisano en Anneloes Warmelink, hebben de eerste prijs binnen gehaald.

Hun begeleiders Ellen Wiggers en Elly Warmelink hebben de dames goed getraind. Ook al hebben ze nog maar kort geleden hun Jeugd-B diploma gehaald, ze hebben een fantastische prestatie neergezet. Het komende jaar mogen ze zich dan ook de kampioen van Nederland noemen.

Dames, gefeliciteerd!!Jeugd

Bij voldoende deelname wordt voor groep 8 van de basisschool een cursus EHBO-A gegeven.

In zo'n cursus wordt geleerd wat de belangrijkste punten van de hulpverlening zijn, zoals op je eigen veiligheid te letten, hoe een goede melding door te geven en hoe te handelen bij veel voorkomenden ongevallen. Zaken die altijd van pas kunnen komen en waarvan zeker geldt dat 'jong geleerd is oud gedaan'.

Er wordt ook regelmatig een bezoek gebracht aan het ziekenhuis of de ambulance dienst. Deze bezoeken worden altijd heel gezellig en leerzaam gevonden. Zo komt de jeugd op plaatsen waar je niet zo snel komt, maar die wel ontzettend leuk en leerzaam zijn.

Voor informatie over de cursus Jeugd EHBO kunt U contact opnemen met het bestuur.

Comments