Verstand op nul

Verstand op nul

Hallo,

Dit is een persoonlijk en zeer kort uittreksel uit enkele boeken van dr. Frank Kinslow met betrekking tot Quantum Entrainment (Kwantum Genezing). Dit uittreksel zal dan ook onregelmatig bijgewerkt worden.

**********

Nadat ik de boeken van dr. Kinslow te hebben gelezen en ook zijn CD beluisterd kreeg de uitdrukking: “Het verstand op nul” een veel duidelijker betekenis voor mij en het besef dat je dat letterlijk kunt uitvoeren en wel in een paar seconden met als gevolg een weldadig gevoel en hele diepe genezing bij jezelf maar ook bij anderen, ja zelfs bij dieren en voorwerpen.

**********

Je verstand op nul zetten doe je als volgt:

Ga even in een voor jou comfortabele stoel zitten en neem ongeveer 10 minuten de tijd, zorg dat je door niets of niemand gestoord zult worden, dus even telefoon uit en geen mensen en/of dieren in de buurt.

 1. Sluit nu je ogen en laat je gedachten de vrije loop (alsof je in een bioscoop zit en jouw gedachten op het witte scherm aan jou voorbij trekken). Je bent dus PUUR een toeschouwer van je eigen gedachten. Als je gedachten veranderen of verdwijnen is dat prima, gewoon blijven volgen.

 2. Je gedachten zullen na enkele seconden langzaam vervagen en zelfs verdwijnen daarvoor in de plaats zal er een aangenaam gevoel over je heen komen. Deze gevoelens zijn voor iedereen verschillend, de ene zal warm worden, de andere super relaxed, weer een ander voelt wellicht een hele zachte tinteling en sommigen voelen niets maar toch zal jouw zelfgenezing-proces in werking treden.

 3. Lukt het volgen van je gedachten niet probeer dan dit eens vraag jezelf: "Wat is mijn volgende gedachte" en blijf rustig afwachten op totdat je volgende gedachte zich aanmeld. De tijd tussen de vraag je je volgende gedachte is het "niets" omdat er op dat moment niets gebeurt of te wel je verstand staat even op nul. Dit nul gevoel geeft een diepe rust en eventuele genezing.

 4. Dit gevoel noemt dr. Kinslow het “eufeeling” en dit gevoel heeft een hele diepe helende werking op jouw en je omgeving. Je ziet dus dat je het “eufeeling” gevoel in een paar seconden kunt “oproepen” door je verstand even op nul te zetten en als je een paar keer hebt geoefend dan kun je het eufeeling in een fractie van een seconde oproepen. En ook nog eens in bijna iedere situatie.

 5. Wil je het jouw gevoel gebruiken om anderen te helpen bij hun genezing dan is dat vrij eenvoudig en dat kan op twee manieren, je kan iemand heel zacht aanraken en je brengt jouw “eufeeling” over naar die andere met je gedachten meer hoef je niet te doen. Probeer je iemands probleem te genezen dan zal dat niet lukken want het zelfgenezing-proces weet zelf wel wat het moet doen, jij bent alleen de boodschapper. Een aanraking kan 1 tot 5 minuten duren je merkt vanzelf wel wanneer het genoeg is.

 6. Let wel de enige die kan healen is de persoon zelf. Klik maar boven op de balk op "Moet je er in geloven".

 7. Je kunt ook op afstand iemand helpen en dat kan als volgt: spreek een tijd met de persoon af en neem daar ongeveer 15 minuten voor, je kan dat op diverse manieren doen ik zal er hier een paar opnoemen: per telefoon, per email, via skype maar ook zonder voornoemde hulpmiddelen. Je kunt dan gewoon een foto, naam, een pop of je verbeelding gebruiken. Het enige wat je dan doet is je eufeeling aanroepen en in je gedachten zenden naar de persoon. Dat is alles, dus vooral niet denken aan het probleem van de persoon want dan verstoor je het proces en werkt het niet.

 8. Voor veel mensen zal het niet bemoeien met het probleem van jezelf of een ander nog tegenvallen. Of te wel niets doen valt tegen maar kan geoefend worden.

 9. Wil je op de hoogte blijven bezoek dan de website van dr. Kinslow http://www.kinslowsystem.com/ en abonneer je op het forum: http://qediscussions.com evenals op zijn nieuwsbrief.

 10. Zoals je ziet kan iedereen “healen”. Het geen tovermiddel want als je bijvoorbeeld een been mist dan groeit die echt niet meer aan, verwacht geen wonderen.

 11. Zelf heb ik de volgende boeken van dr. Kinslow: The Secret of Quantum Living, The Secret of Instant Healing, Beyond Happiness, Your Path to Proven Success in Health, Love, and Life en de CD’s: Frank Kinslow - Quantum Entrainment - Quantum Living. En zijn workshop in Duitsland als je wilt kan ik wel een paar boeken gratis met je delen.

 12. Wil je eens Quantum Entrainment proberen mail me dan even of contact mij via Skype. Mijn gegevens zijn te vinden in de rubriek: Contact.

* * *

* * *

* * *