Genezer(res)

Genees jezelf

De QE = Quantum Entrainment techniek is geen genezingmethode omdat het niet werkt met energie, de genezing die plaats vindt door QE is er een bijeffect van.

De genezing doet de persoon (of het dier) zelf, je kunt een ander niet genezen evenals je niet andermans eten kunt verteren.

Om gebruik te maken van het QE genezingseffect hoef je niet bij iemand aanwezig te zijn het kan ook op afstand. Om de techniek te gebruiken dien je je pure gewaarwording gewaar te worden. Dit kun je als volgt in een paar seconden bereiken:

 1. Ga even in een voor jou comfortabele stoel zitten en neem ongeveer 15 minuten de tijd, zorg dat je door niets of niemand gestoord zult worden.

 2. Sluit je ogen en laat je gedachten de vrije loop alsof je in een bioscoop zit en jouw gedachten op het witte scherm aan jou voorbij trekken. Je bent dus PUUR een toeschouwer bemoei je dus nergens mee.

 3. Je gedachten zullen na enkele seconden langzaam vervagen en zelfs verdwijnen daarvoor in de plaats zal er een aangenaam en relaxed gevoel over je heen komen.

 4. Dit gevoel heet het “Jouw gevoel” en dit gevoel heeft een hele diepe helende uitwerking op jou en je omgeving. Je ziet dus dat je het “Jouw” gevoel in een paar seconden kunt “oproepen” door je verstand even op nul te zetten en als je een paar keer hebt geoefend dan kun je het Jouw gevoel in een fractie van een seconde oproepen.

 5. Wil je het jouw gevoel gebruiken om anderen te helpen bij hun genezing dan is dat vrij eenvoudig en dat kan op twee manieren, je kunt iemand heel zacht met 2 vingers aanraken en je brengt jouw “Jouw gevoel” over naar die andere meer moet je beslist niet doen. Probeer je iemands probleem te op te lossen dan zal dat niet lukken want het proces van het Jouw gevoel weet zelf wel wat het moet doen, jij bent alleen de boodschapper. Een aanraking kan 1 tot 5 minuten duren je merkt vanzelf wel wanneer het genoeg is.

 6. Let wel: de enige die kan healen is de persoon zelf en niet jij.

 7. Je kunt ook op afstand iemand helpen en dat kan op meerdere manieren; spreek een tijd met de persoon af en neem dan beide voor een behandeling ongeveer 15 minuten.

 8. Je kan dat op diverse manieren doen ik zal er hier een paar opnoemen: per telefoon, per email, via skype maar ook zonder voornoemde hulpmiddelen. Je kunt dan gewoon een foto, naam, een pop of je verbeelding gebruiken. Het enige wat je dan doet is je "Jouw" gevoel aanroepen en in je gedachten zenden naar de persoon. Dat is alles, dus vooral niet denken aan het probleem van de persoon want dan verstoor je het proces en werkt het niet.

 9. Voor veel mensen zal het niet bemoeien met het probleem van jezelf of een ander nog tegenvallen. Of te wel niets doen valt tegen maar kan geoefend worden.

 10. Wil je op de hoogte blijven van QE bezoek dan de website van dr. Kinslow www.quantumentrainment.com en abonneer je op het forum: http://qediscussions.com/qesimplemachinesforum/index.php evenals op zijn nieuwsbrief.

 11. Zoals je ziet kan iedereen “healen”.

Veel suc6 Gerrit