El Raconet Saludable

Aquí t'informarem sobre alguns aspectes bàsics relacionats amb la salut, l'exercici físic, l'alimentació, els hàbits d'higiene, etc.

Fes una ullada i de segur que t'enteraràs de coses noves, molt interessants !!

Com ja saps cada any som molts pesats amb el tema de l'escalfament, si encara tens dubtes de com ho has de fer consulta el següent enllaç a la viquipédia o consulta els exemples que detalla el  següent document del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

Vídeo molt interessant sobre la importància de l'activitat física AQUÍ

Vídeo de YouTubeVols passar una estona entretingut?, Aquí tens un joc interactiu per aprendre coses de primers auxilis

T'ha agradat la classe de Kettlebell i de Crossgym que hem fet a l'Institut?, vols més informació sobre aquestes modalitats d'entrenament?, llegeix aquest document i consulta les pàgines de http://www.ibizakettlebell.com/  http://www.kettlebellsbarcelona.com/ ó http://www.crossfitspain.es/

Els hàbits alimentaris son fonamentals per a la salut, un dels principals problemes relacionats és l'anorèxia. Aquí podreu veure un treball realitzat per alumnes. Power point anorèxia nerviosa. També podeu consultar aquesta pressentació feta per Xavi Francés sobre nutrició  i sobre Hàbits socials negatius per a la salut.
Si voleu crear una dieta saludable en funció de les calories podeu utilitzar eines de internet com aquesta "Calculadora de calories"


Vols saber més sobre l'Índex de Massa Corporal (IMC), mira el que ens conten a la vikipèdia

Segur que alguna vegada quan has estat corrent t'ha entrat FLATO, i has hagut de parar perquè no suportaves el dolor. Però, saps què és? Coneix el flato.


Després de fer esforços grans, algunes vegades els teus músculs s'hauran quedat dolorits durant dies, impedint-te fer més activitat física. És evident que parlam de les famoses "agujetas". Fes click i coneix què són, per què es produeixen, com evitar-les, etc.

Tal i com hem explicat moltes vegades en classe, els exercicis abdominals són molt importants per al nostre cos. Per això aquí et presentem algunes nocions bàsiques sobre el treball dels músculs abdominals.
Comments