EDUCACIÓ MUSICAL AMB L'IPAD I L'IPHONE

 


iMúsica

Selecció de vídeos d'instruments i recursos musicals 
amb l'iPad i l'iPhone
Benvinguts a iMúsica, l'espai d'educació musical amb l'Ipad i l'Iphone, un punt de trobada de mestres de música, músics amb vocació pedagògica i usuaris del tàblet i/o el telèfon mòbil de darrera generació d'Apple. 


Antoni Miralpeix (administrador). 
Professor de la Facultat de Psicologia i Ciències de l'Educació Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Barcelona.
vinculat a la sublínia d’investigació en tecnologies aplicades a l’educació EDUTIC, del grup PSITIC a la FPCEE Blanquerna.


“La tecnología móvil ha provocado el cambio más significativo en la educación en este nuevo siglo. 
Las personas pueden aprender y crear nueva información sobre lo que quieran, como quieran y cuando quieran”. Ferrer (2011).

A la botiga virtual d'Apple, l'App Store, dins la categoria Educació hi ha 19.894 aplicacions disponibles, mentre que a la categoria Música n'hi ha 4.938 (cerca realitzada el dia 5-12-2011). El nostre objectiu és seleccionar aquelles aplicacions més útils per a l'escola i per al professorat de música, compartir experiències, recomanacions, recursos, crear i buscar tutorials, enllaços, etc. i està obert a tothom que hi vulgui participar. Es tracta de crear aquest web de manera compartida amb l'eina "Lloc web" de Google i documentar els diferents apartats amb vídeos trets de Youtube i comentaris dels usuaris. 
Que no pari la música!. 

Si utilitzeu aquestes eines a l'aula de música podeu col·laborar en la construcció d'aquest lloc web a: 
Ċ
Antoni Miralpeix,
24 de maig 2014, 12:01
Comments