Famílies‎ > ‎

Introducció

Avui dia, sabem la importància que una bona alimentació i la pràctica d'activitat física tenen per a la salut. No obstant això, les dades ens confirmen que els hàbits alimentaris i d'activitat física de les noves generacions estan allunyant-se dels recomanables.

Els pares i mares estem en una posició privilegiada per evitar que aquesta epidèmia de sedentarisme i mala alimentació es transmeti a la següent generació. De fet, les investigacions han demostrat que l'entorn familiar és molt important perquè les futures generacions adoptin estils de vida que els permetin estar ben alimentades i ser més actives físicament.

Així, si en la infància s'adquireixen uns hàbits d'alimentació i activitat física adequats, es mantindran en gran mesura al llarg de la vida i ajudaran als nostres fills i filles a prevenir l'obesitat, així com nombroses malalties, ia gaudir de la vida amb energia, benestar i salut.

Per això, una alimentació saludable, juntament amb el foment de l'activitat física en les famílies, pot constituir un punt d'inflexió en el creixent increment de l'estadística de nenes i nens obesos.

En aquesta secció les famílies podran trobar informació que els faciliti la seva tasca com a educadors en alimentació i activitat física saludables.