Famílies‎ > ‎

Alimentació Saludable

És important prendre consciència dins de la pròpia família de quins són els hàbits d'alimentació i procurar millorar-los, ja que, xiquets i xiquetes aprenen a relacionar-se amb el menjar a través de les costums alimentaris que observen a la llar. Així, igual que imiten dels seus progenitors gestos, opinions i comportaments, aprenen d'ells les pautes d'alimentació (hàbits, preferències, costums, etc.).

Si des de les primeres edats observen que a casa hi ha menús variats i són estimulats a experimentar nous sabors, textures i colors, és probable que gaudeixin més del menjar i que, quan creixin, siguin capaços de cuidar la seva pròpia alimentació.

En aquesta secció, pares i mares, podreu trobar informació que vos ajude a que els vostres fills adquireixin bons hàbits alimentaris:
 
    Aquesta guia pretén oferir ajuda a les famílies informació  al voltant de l'alimentació saludable de les seves filles i fills, perquè existeixi una correlació entre l'après en el centre educatiu i la vida quotidiana.
 
  
 
Campanya per a fomentar el consum diari de FRUITES I VERDURES FRESQUES. 


El seu nom es basa en la ració mínima de consum diari recomanat per la comunitat mèdica en una dieta.
 
En la web podeu trobar més informació i consells nutricionals per a la manipulació i conservació dels alimentas, així com per a  l'el·laboració d'una dieta equilibrada.
 
 
 
Aquesta activitat vos proposa una recepta per a que participeu en l'educació dels vostres fills i filles, omplint la seua motxilla de curiositats, autoestima, respecte, creativitat i d'una alimentació saludable per a créixer sans i forts.
 
 
 Una dieta saludable i una activitat física suficient i regular són els principals factors per assolir i mantenir una bona salut durant tota la vida. Per això, és fonamental dedicar els nostres esforços com a mares i pares en transmetre aquestos hàbits als nostres fills i filles. Mitjançant aquesta guia tindràs informació suficient per aconseguir-ho.Aquest recurs tracta d'ajudar a les famílies a desenvolupar hàbits saludables a l'entorn familiar, on xiquets i xiquetes comencen a aprendre sobre ells mateixos i sobre el món que els envolta i a desenvolupar hàbits relacionats amb la
alimentació i el joc. Aquests hàbits poden afectar durant tota la seva vida.