Bloc Pati

ESPORTS NÀUTICS 2n - 4t

7 de juny 2018, 9:09 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 7 de juny 2018, 9:10 ]

Des de l’àrea d’Educació Física ús comuniquem que els propers dies 11 i  12 de JUNY l'alumnat de SEGON i QUART, respectivament, realitzaran una eixida a la Platja del Tamarit (Santa Pola) per a realitzar l'activitat "ESPORTS NÀUTICS”.

L’ objectiu d’ aquesta activitat es realitzar una jornada lúdica i esportiva, on realitzarem la iniciació a alguns esports nàutics (Vela, Windsurf, Paddlesurf i Kayak). 

L'activitat es desenvoluparà a l'escola nàutica Parres Water Sports amb horari de 10:00 a 14:00 hores (eixida del centre 9:30h. i tornada 14:30h. aprox.) 

El preu de l'activitat serà de 20€ on estarà inclòs el desplaçament, la realització dels diferents esports nàutics, així com l'assegurança de tot l'alumnat.

A més, aquesta activitat es realitzarà en les màximes mesures de seguretat (personal qualificat, aigües amb poca profunditat, armilles salvavides, condicions meteorològiques, ...)  

Vos recordem que per a realitzar aquesta activitat en les millors condicions possibles, caldrà portar: 

* Tovallola  * Banyador   * Protecció Solar  * Motxilla   * Esmorzar   * Aigua  * Camiseta anti-UV (opcional)

Esperem gaudir molt d'aquesta aventura nàutica. Ànim!!

JOCS A LA PLATJA 1r - 3r - 5é

4 de juny 2018, 5:24 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 5 de juny 2018, 8:58 ]

Des de l’ àrea d’ Educació Física ús comuniquem que els propers dies 13, 14 i 15 de JUNY l'alumnat de TERCER, PRIMER CINQUÈ, respectivament, realitzaran una eixida a la Platja del Tamarit (Santa Pola) per a realitzar l'activitat "JOCS A LA PLATJA”.

L’ objectiu d’ aquesta activitat es realitzar una jornada lúdica i esportivaon realitzarem l'adaptació al medi natural d'alguns dels jocs i/o esports treballats al llarg del curs.


Per aquest motiu, vos convidem a les famílies a participar, jugar i gaudir conjuntament amb els vostres fills i filles. (Per qüestions de logística, el desplaçament de les famílies es realitzarà amb vehicles propis.)


L' horari de l'activitat serà de 9:00 a 13:00 hores, l'eixida i tornada de l'alumnat es realitzarà al centre. 

(Si alguna família participant en l'activitat volgués quedar-se al seu fill/a i no tornar al centre haurà de comunicar-ho amb l' autorització) 


Per a realitzar aquesta activitat en les millors condicions i seguretat possibles, caldrà portar: 


* Tovallola  * Banyador   * Protecció Solar  * Motxilla   * Esmorzar   * Aigua  * Camiseta anti-UV (opcional)


Esperem gaudir molt a la platja. Vos animeu a JUGAR??

PILOTA VALENCIANA 4t

30 de gen. 2018, 5:55 publicada per Jose P. Maciá

Resultado de imagen de pilota valencianaEl proper mes de febrer anem a començar a treballar la Pilota Valenciana, el nostre esport tradicional.

Per a poder treballar de forma adequada i segura, haurem de protegir-nos les mans de construir uns guants de pilota. 

Teniu tota la informació en el següent apartat de la web: 


A més, al final de la unitat, i com a clausura de la mateixa, vindràn jugadors/es professionals per a conèixer més coses al voltant del joc i poder jugar algunes partides de pilota amb ells/elles.

Esteu preparats/des??  Ara va de bó!!

 

JORNADA LÚDICO-ESPORTIVA 4t

28 de nov. 2017, 5:29 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 28 de nov. 2017, 5:30 ]

Des de l’àrea d’Educació Física ús comuniquem que el proper dia 11 i 18 de Desembre de 2017 l’alumnat de 4t realitzarà una eixida a la Ciutat Esportiva d'Elx per a participar en una JORNADA LÚDICO-ESPORTIVA.

 L'objectiu d'aquesta activitat es realitzar una aproximació a diferents activitats a la natura com l'orientació, l'escalada i un duatló amb BTT (Bicicleta Tot Terreny).

 Aquestes activitats estan organitzades per la Regidoria d'Esports i es desenvoluparan en horari de 9:30 a 13:30 hores.

 Vos recordem que per a realitzar aquesta activitat en les millors condicions possibles, caldrà portar:

* Roba esportiva    * Bosseta endreç    * Esmorzar    * Aigua    * Motxilla    * Segons climatologia: Protecció solar, Roba abric ....

BENVINGUDA Curs 2017/18

19 de set. 2017, 2:52 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 19 de set. 2017, 2:52 ]

D
es de l'àrea d'Educació Física volem donar-vos la benvinguda a un nou curs, on esperem gaudir d'un altre any ple de noves experiències i projectes que ens ajuden a aprendre coses molt interessants relacionades amb l'activitat física, la nostra salut, l'esport, ...

Esteu preparats???  

ARRANQUEM!!!

JOCS A LA PLATJA 1r - 3r - 5é

5 de juny 2017, 9:59 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 6 de juny 2017, 13:22 ]

Des de l’ àrea d’ Educació Física ús comuniquem que els propers dies 13, 14 i 15 de JUNY l'alumnat de CINQUÈ, TERCER PRIMER, respectivament, realitzaran una eixida a la Platja del Tamarit (Santa Pola) per a realitzar l'activitat "JOCS A LA PLATJA”.

L’ objectiu d’ aquesta activitat es realitzar una jornada lúdica i esportivaon realitzarem l'adaptació al medi natural d'alguns dels jocs i/o esports treballats al llarg del curs.

Per aquest motiu, vos convidem a les famílies a participar, jugar i gaudir conjuntament amb els vostres fills i filles. (Per qüestions de logística, el desplaçament de les famílies es realitzarà amb vehicles propis.)

L' horari de l'activitat serà de 9:00 a 13:00 hores, l'eixida i tornada de l'alumnat es realitzarà al centre. (Si alguna família participant en l'activitat volgués quedar-se al seu fill/a i no tornar al centre haurà d'omplir la següent autorització


Per a realitzar aquesta activitat en les millors condicions i seguretat possibles, caldrà portar: 

* Tovallola  * Banyador   * Protecció Solar  * Motxilla   * Esmorzar   * Aigua  * Camiseta anti-UV (opcional)

Esperem gaudir molt a la platja. Vos animeu a JUGAR??

ESPORTS NÀUTICS 2n - 4t

5 de juny 2017, 9:27 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 5 de juny 2017, 9:29 ]

Des de l’àrea d’Educació Física ús comuniquem que el proper dia 12 de JUNY l'alumnat de SEGON i QUART realitzaran una eixida a la Platja del Tamarit (Santa Pola) per a realitzar l'activitat "ESPORTS NÀUTICS”.

L’ objectiu d’ aquesta activitat es realitzar una jornada lúdica i esportiva, on realitzarem la iniciació a alguns esports nàutics (Vela, Windsurf, Paddlesurf i Kayak). 

L'activitat es desenvoluparà a l'escola nàutica Parres Water Sports amb horari de 10:00 a 14:00 hores (eixida del centre 9:30h. i tornada 14:30h. aprox.) 

El preu de l'activitat serà de 20€ on estarà inclòs el desplaçament, la realització dels diferents esports nàutics, així com l'assegurança de tot l'alumnat.

A més, aquesta activitat es realitzarà en les màximes mesures de seguretat (personal qualificat, aigües amb poca profunditat, armilles salvavides, condicions meteorològiques, ...)  

Vos recordem que per a realitzar aquesta activitat en les millors condicions possibles, caldrà portar:

* Tovallola  * Banyador   * Protecció Solar  * Motxilla   * Esmorzar   * Aigua  * Camiseta anti-UV (opcional)

Esperem gaudir molt d'aquesta aventura nàutica. Ànim!!PILOTA VALENCIANA 4t

10 de març 2017, 8:54 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 10 de març 2017, 8:58 ]Durant el mes de març anem a treballar la Pilota Valenciana, concretament la modalitat de Raspall, per aquest motiu necessitem elaborar uns guants per jugar en les millors condicions possibles.


Per aquest motiu, l'alumnat haurà de portar el material necessari per a la seua elaboració:
  • Guants de llana (no cal comprar, podem portar aquells que ja no utilitzem)
  • Esparadrap de tela 
A més, el proper 29 de març com a finalització de la unitat de pilota, des de la Federació de Pilota Valenciana vindran al nostre centre jugadors professionals als que podrem fer una entrevista per conèixer més coses del món de la pilota, així com poder jugar amb ells una partida de pilota.

Més informació: Pilota Valenciana

VA DE BÓ!!

BENVINGUDA Curs 2016/17

10 de set. 2015, 7:45 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 12 de set. 2016, 5:31 per edufis online ]

Des de l'àrea d'Educació Física volem donar-vos la benvinguda a un nou curs, on esperem gaudir d'un altre any ple de noves experiències i activitats que ens ajuden a aprendre coses molt interessants relacionades amb l'activitat física, la salut, l'esport, ...

Esteu preparats???  Endavant!!!

ACOMIADAMENT

18 de juny 2015, 23:45 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 18 de juny 2015, 23:45 ]

Avui arriba un dia especial per a tots, és el dia en el que acabem un nou curs, és el dia de començar a gaudir de les vacances i és el dia dels acomiadaments.

Aquest final de curs serà especial per a mi, ja que a més de finalitzar un nou curs, tanque una etapa com a mestre d'Educació Física al CEIP Miguel de Cervantes. Ja fa més de 15 anys que hem estat compartint emocions, aprenent, jugant i divertint-nos, però arriba el moment de començar nous projectes, nous reptes i noves experiències, en aquest cas, al CEIP Princesa d'Astúries.

Per aquest motiu, m'agradaria acomiadar-me i donar les gràcies a totes les persones amb les que he pogut compartir bons moments, però principalment a tot l'alumnat que al llarg d'aquest temps m'ha fet gaudir del meu treball amb passió i il·lusió.


 


"Educ
ar en els valors de l'activitat física i l'esport, és educar per a la vida"


Jose P. Maciá

1-10 of 40