Bloc Pati

BENVINGUDA Curs 2017/18

19 de set. 2017, 2:52 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 19 de set. 2017, 2:52 ]

D
es de l'àrea d'Educació Física volem donar-vos la benvinguda a un nou curs, on esperem gaudir d'un altre any ple de noves experiències i projectes que ens ajuden a aprendre coses molt interessants relacionades amb l'activitat física, la nostra salut, l'esport, ...

Esteu preparats???  

ARRANQUEM!!!

JOCS A LA PLATJA 1r - 3r - 5é

5 de juny 2017, 9:59 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 6 de juny 2017, 13:22 ]

Des de l’ àrea d’ Educació Física ús comuniquem que els propers dies 13, 14 i 15 de JUNY l'alumnat de CINQUÈ, TERCER PRIMER, respectivament, realitzaran una eixida a la Platja del Tamarit (Santa Pola) per a realitzar l'activitat "JOCS A LA PLATJA”.

L’ objectiu d’ aquesta activitat es realitzar una jornada lúdica i esportivaon realitzarem l'adaptació al medi natural d'alguns dels jocs i/o esports treballats al llarg del curs.

Per aquest motiu, vos convidem a les famílies a participar, jugar i gaudir conjuntament amb els vostres fills i filles. (Per qüestions de logística, el desplaçament de les famílies es realitzarà amb vehicles propis.)

L' horari de l'activitat serà de 9:00 a 13:00 hores, l'eixida i tornada de l'alumnat es realitzarà al centre. (Si alguna família participant en l'activitat volgués quedar-se al seu fill/a i no tornar al centre haurà d'omplir la següent autorització


Per a realitzar aquesta activitat en les millors condicions i seguretat possibles, caldrà portar: 

* Tovallola  * Banyador   * Protecció Solar  * Motxilla   * Esmorzar   * Aigua  * Camiseta anti-UV (opcional)

Esperem gaudir molt a la platja. Vos animeu a JUGAR??

ESPORTS NÀUTICS 2n - 4t

5 de juny 2017, 9:27 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 5 de juny 2017, 9:29 ]

Des de l’àrea d’Educació Física ús comuniquem que el proper dia 12 de JUNY l'alumnat de SEGON i QUART realitzaran una eixida a la Platja del Tamarit (Santa Pola) per a realitzar l'activitat "ESPORTS NÀUTICS”.

L’ objectiu d’ aquesta activitat es realitzar una jornada lúdica i esportiva, on realitzarem la iniciació a alguns esports nàutics (Vela, Windsurf, Paddlesurf i Kayak). 

L'activitat es desenvoluparà a l'escola nàutica Parres Water Sports amb horari de 10:00 a 14:00 hores (eixida del centre 9:30h. i tornada 14:30h. aprox.) 

El preu de l'activitat serà de 20€ on estarà inclòs el desplaçament, la realització dels diferents esports nàutics, així com l'assegurança de tot l'alumnat.

A més, aquesta activitat es realitzarà en les màximes mesures de seguretat (personal qualificat, aigües amb poca profunditat, armilles salvavides, condicions meteorològiques, ...)  

Vos recordem que per a realitzar aquesta activitat en les millors condicions possibles, caldrà portar:

* Tovallola  * Banyador   * Protecció Solar  * Motxilla   * Esmorzar   * Aigua  * Camiseta anti-UV (opcional)

Esperem gaudir molt d'aquesta aventura nàutica. Ànim!!PILOTA VALENCIANA 4t

10 de març 2017, 8:54 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 10 de març 2017, 8:58 ]Durant el mes de març anem a treballar la Pilota Valenciana, concretament la modalitat de Raspall, per aquest motiu necessitem elaborar uns guants per jugar en les millors condicions possibles.


Per aquest motiu, l'alumnat haurà de portar el material necessari per a la seua elaboració:
  • Guants de llana (no cal comprar, podem portar aquells que ja no utilitzem)
  • Esparadrap de tela 
A més, el proper 29 de març com a finalització de la unitat de pilota, des de la Federació de Pilota Valenciana vindran al nostre centre jugadors professionals als que podrem fer una entrevista per conèixer més coses del món de la pilota, així com poder jugar amb ells una partida de pilota.

Més informació: Pilota Valenciana

VA DE BÓ!!

BENVINGUDA Curs 2016/17

10 de set. 2015, 7:45 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 12 de set. 2016, 5:31 per edufis online ]

Des de l'àrea d'Educació Física volem donar-vos la benvinguda a un nou curs, on esperem gaudir d'un altre any ple de noves experiències i activitats que ens ajuden a aprendre coses molt interessants relacionades amb l'activitat física, la salut, l'esport, ...

Esteu preparats???  Endavant!!!

ACOMIADAMENT

18 de juny 2015, 23:45 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 18 de juny 2015, 23:45 ]

Avui arriba un dia especial per a tots, és el dia en el que acabem un nou curs, és el dia de començar a gaudir de les vacances i és el dia dels acomiadaments.

Aquest final de curs serà especial per a mi, ja que a més de finalitzar un nou curs, tanque una etapa com a mestre d'Educació Física al CEIP Miguel de Cervantes. Ja fa més de 15 anys que hem estat compartint emocions, aprenent, jugant i divertint-nos, però arriba el moment de començar nous projectes, nous reptes i noves experiències, en aquest cas, al CEIP Princesa d'Astúries.

Per aquest motiu, m'agradaria acomiadar-me i donar les gràcies a totes les persones amb les que he pogut compartir bons moments, però principalment a tot l'alumnat que al llarg d'aquest temps m'ha fet gaudir del meu treball amb passió i il·lusió.


 


"Educ
ar en els valors de l'activitat física i l'esport, és educar per a la vida"


Jose P. Maciá

ESPORTS AMB PALA/RAQUETA

18 de juny 2015, 13:51 publicada per Jose P. Maciá

Al final del tercer trimestre hem vist alguns jocs i esports on s'utilitzen les pales o les raquetes, com per exemple han sigut: super-pales, mini-tennis, frontó, tennis de taula, shuttleball i bàdminton. 

Al llarg d'aquesta unitat hem vist les principals normes i regles per a jugar a aquetos jocs i esports, així com gaudir practicant diferents tipus de colpejos amb diferents materials (pales, raquetes, pilotes, volants,...).

Vos deixem algunes imatges dels nostres colps en acció...


FINAL II TORNEIG PING-PONG

17 de juny 2015, 21:45 publicada per Jose P. Maciá   [ actualitzat el 17 de juny 2015, 21:45 ]

Després d'una emocionant fase eliminatòria, on les partides han estat molt igualades i on públic i jugadors/es han viscut l'emoció en cada joc i en cada punt, hem arribat a la gran FINAL del II Torneig de Ping-Pong

Els equips que han aconseguit ser finalistes han sigut l' equip de 6é format per JOSE A. - ANA - ALEJANDRO R. i l' equip de 5é format per JOAN M. - GLORIA - ALEJANDRO L., els quals ens han mostrat un fantàstic partit amb un joc trepidant i amb algunes jugades espectaculars.

Finalment, l'equip de 5é ha aconseguit proclamar-se CAMPIÓ del II Torneig de Ping-Pong.

Des d'ací volem felicitar a tots/es jugadors/es que han participat en el torneig i que ens han permès gaudir de jugades i partits molt emocionants, així com també volem felicitar als dos equips finalistes del torneig. ENHORABONA!!

Vos deixem alguns del moments que hem pogut viure en la fase final:

MARXA EN BICI 5é

4 de juny 2015, 11:35 publicada per Jose P. Maciá

El passat 27 de maig vam organitzar una "Marxa en Bici per Elx" on va participar l’alumnat de 5é , així com algunes famílies que ens van acompanyar.

Al llarg de l'eixida van conèixer aspectes importants d'educació vial, vam promocionar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport saludable i ecològic, i practicarem la nostra habilitat en la conducció al llarg de tota la nostra ruta.

Al mateix temps donarem la oportunitat de conèixer i recórrer un dels paratges naturals de la nostra ciutat com és el riu Vinalopó i els seus voltants.

Vos deixem algunes imatges de la nostra Marxa en Bici:

VOLEIBOL 5é 2015

30 de maig 2015, 1:57 publicada per Jose P. Maciá

Al tercer trimestre l'alumnat de 5é ha aprofitat per començar amb el treball del Voleibol. Aquesta unitat de treball, inclosa dins dels esports col·lectius, ens ajuda a conèixer els principals continguts referits a aquest esport (història, material, instal·lacions, regles bàsiques,..)
  
Hem comprovat com, gracies a l'esforç i la pràctica, molts companys i companyes van progressant i gaudint cada vegada més d'aquest esport.

Així, al llarg del nostre treball hem realitzat una mini lliga de voleibol, on s'han pogut veure jugades molt interessants i viure l'emoció i l'esforç als diferents partits.

1-10 of 36