Alumnat‎ > ‎Continguts‎ > ‎

Cos humà

    Ací trobareu diferents llocs i activitats que vos ajudaran a conèixer millor el vostre cos (estructura, funcionament, característiques....):

Joc educatiu que ens permetrà treballar els noms i la localització noms dels ossos de l’esquelet humà. Ens ofereix activitats per practicar i avaluar el que hem après.


    Espai on trobareu imatges i videos de l'aparell locomotor, així com molts altres aparells i sistemes del cos humà.     Atlas de anatomía humana con interesantes aplicaciones didáctica donde podrás consultar sobre las diferentes partes del cuerpo : huesos, músculos y órganos.


 

 
 
Activitats on s'explica el funcionament de les diferents articulacions del cos i les seues possibilitats de moviment.
Activitats on podreu conèixer les diferents parts del cos, el seu funcionament, les sensacions i percepcions del cos, així com moltes altres activitats.
 
Activitats on conèixer diferents òrgans i sistemes del nostre cos.
Explicació dels músculs, óssos i de la respiració on trobaràs diferents activitats per aprendre moltes coses relacionades amb el teu cos.
En aquest joc aprendràs els noms dels músculs i dels ossos del teu cos.   
Animacions i exercicis referits als diferents aparells i estructures que formen l'aparell locomotor del nostre cos (esquelet, músculs, articulacions, columna vertebral, ...)
VÍDEOS

Musculos

S. Esquelètic i Muscular

Erase una vez... el corazónEl Esqueleto
Erase una vez... la respiración

Erase una vez... Los huesos y el esqueleto