Alumnat‎ > ‎Continguts‎ > ‎

Educació Viària

L' Educació Viària pretén crear les bases fonamentals sobre les que aprendre a viure en comunitat, desenvolupar hàbits de convivència ciutadana, d'autonomia i de respecte a les normes bàsiques de convivència, així com el desenvolupament del sentit de la responsabilitat.

Ací anem a veure algunes adreces que et van a ajudar a treballar i ampliar la teua informació al voltant d'aquest contingut:
 


    En aquesta guia podràs veure alguns de les accions que has de respectar com a vianant, així com aquelles accions i actituds que deus evitar.


   En aquesta guia podreu veure algunes de les principals causes d'accident de trànsit i alguns consells per tractar d'evitar-los. Tambè trobareu informació de com actuar davant d'un accident de trànsit. 


Amb bici a l'escola
    Campanya del Ministeri de Medi Ambient que te como a principal objectiu introduir l'ús de la bicicleta como a ferramenta pedagògica i de mobilitat a l'entorn escolar.

    Aquesta publicació tracta aspectes bàsics d'ús, maneig, normativa i seguretat de la bicicleta. Un mitjà de transport, cada vegada més generalitzat i amb major presència als nostres carrers.

Els continguts es subdivideixen en els següents capítols: avantatges i beneficis de l'ús de la bicicleta, elements de seguretat i normes bàsiques de circulació.


  Aplicació en línia per a treballar aspectes relacionats amb l'educació viària i la mobilitat a la teua ciutat.* Condueix la teua família
   Programa d'Educació Viaria per a per fomentar els valors de la prevenció i la seguretat viària i compartir-ho amb la famíliaPosa en pràctica tot el que has après i més de passar una bona estona, t'ajudarem a recordar el més important. 
* "Conoce las señales"
    Ací trobaràs diferents jocs on conèixer els diferents tipus de senyals que existeixen a la via pública.  Ací anem a aprendre a utilitzar les vies públiques principalment com a vianants,  com a viatgers en mitjans de transport i com a usuaris de bicicletes o patinets.


Portal educatiu per a treballar la seguretat vial amb activitats per als més xicotets des de 3 a 5 anys, i per als més majors des de 6 a 12 anys.    Ací trobareu activitats i jocs distribuïts en quatre nivells i relacionats amb la l'educació viària, que vos ajudarà a respectar les normes de seguretat i convivència a la vostra ciutat.
* "Campaña Sobre Ruedas"
Campanya realitzada per Mediaset per a fomentar l'ús de la bicicleta com a vehicle saludable i sostenible, on podreu trobar informació, consells, notícies, ... relacionades amb el món de la bicicleta.VÍDEOS

Història, Elements i Normes

Atenció!! Passeig en bici

Seguretat Vial: Agents de Trànsit


Seguretat Vial: Vianants