Alumnat‎ > ‎Continguts‎ > ‎

Alimentació Saludable

Com tots els éssers vius, els nens i les nenes, les dones i els homes, necessitem alimentar-nos i nodrir-nos al llarg de les nostres vides.

Necessitem menjar i ser actius per créixer, aprendre, jugar ..., per viure!

Això no vol dir que calgui menjar molt, ja que no creix més qui més menja, sinó qui s'alimenta millor.

Per això, diem que estem ben alimentats quan el conjunt dels aliments que ingerim diàriament és suficient, complet, adequat i variat.
 
En aquesta pàgina trobaràs activitats que t'ajudaran a aprendre moltes coses per a que la teua alimentació siga molt saludable:
 
 
 
Conte amb preguntes al voltant de l'alimentació, aliments, salut, creixement, ...
  

    * MACEDÒNIA
   Joc interactiu de la fruita
 Aquesta és la cuina del Xef Solus, on li encanta ensenyar als seus exploradors tot sobre menjars saludables i bons hàbits de cuina.

Amb la ajuda del xef, podem construir el nostre menú diari i saber què tipus de menjar és més apte per a nosaltres.Aquest és un lloc especial en la Vila Solus on els exploradors juguen i aprenen els diferents grups alimentaris i el que és important en cadascun.

* TASTA'M!
Ací veuràs com fer una alimentació saludable, quins aliments necessites per a tenir bona salut, així com a estar bé amb tu mateix i amb els altres.


   En aquesta escola en línia pots aprendre a alimentar-te correctament i prevenir l’obesitat infantil,  mitjançant diferents activitats i jocs que presenten diferents personatges segons la teua edat. 
Creu Roja, des del seu Programa de Promoció i Educació per a la Salut, posa en marxa la campanya Estàs ON? L'objectiu prioritari és sensibilitzar, principalment, a la població adolescent i jove sobre la importància de mantenir hàbits saludables.


Joc multimèdia
i
nteractiu que facilita l'aprenentatge dels conceptes i processos relacionats amb la nutrició de l'ésser humà.

Ajuda al "Detectiu Rodríguez" a trobar la clau secreta que 
obre la cambra cuirassada del museu de Ciències de la ciutat. Museu que acaba de patir un intent frustrat de robatori per un lladre que, encara que no ha pogut robar res, però ha modificat la clau de la càmera.

VÍDEOS

Hàbits Saludables

Campanya anti refrescos