ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ TEXNIKH ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

αναρτήθηκε στις 14 Νοε 2017, 4:59 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Απρ 2018, 6:26 π.μ. ]


“ΠΡΟΣ : TEXNIKH ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

KOIN. : ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟ TOY ΠΑΙΔΙΟΥΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

Όπως έχει ήδη αναφερθεί από προηγούμενα επανειλημμένα αιτήματα μας, το δάπεδο του προαυλίου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης θεωρείται άκρως επικίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό. Έχει υπάρξει αιτία συχνών και σε πολλές περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών παιδιών, καθώς η επιφάνεια του είναι αυλακωτή και ολισθηρή. Εν όψει της αλλαγής των καιρικών συνθηκών και προκειμένου να αποφευχθούν νέα ατυχήματα, αιτούμαστε την ένταξη της αντικατάστασης του δαπέδου στον προϋπολογισμό του Δήμου με  προτεραιότητα , λόγω της σοβαρότητας του θέματος.
Επισυνάπτονται αναφορές των δύο ατυχημάτων που σημειώθηκαν από την αρχή της σχολικής χρονικής 2017-18 μέχρι σήμερα, καθώς και λίστα με τις υπογραφές των γονέων που αιτούνται την αντικατασταση για την ασφαλεια των παιδιών τους.


Παρακαλούμε τυχόν αρνητική απαντηση να αιτιολογηθεί και να υπογραφεί από κάθε υπεύθυνο

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .


Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Ανοιξης.”


Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Τεχνική Υπηρεσία παρουσία των Κο Μάχα Παντελή - Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης, Κα Καλονίατη Χριστίνα - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης, καθώς και τους γονείς  Κο Κατσούρη Νικόλαο, Κα Μαρκογιάννη Αντιγόνη και Κα Μερετάκη Σοφία. 

Η παραπάνω ανακοίνωση κοινοποιήθηκε και πρωτοκολλήθηκε στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου.


Η συνάντηση ήταν με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας Κο Δημήτριο Ράικο όπου και μας επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ΠΛΗΡΗΣ αντικατάσταση του Προαυλίου Χώρου του σχολείου μας, και ότι οι εργασίες αυτής θα ξεκινήσουν σε 15 ημέρες.  

Comments