Ανακοινώσεις 2014-2015

Καλό σου ταξίδι Σωτήρη

αναρτήθηκε στις 2 Αυγ 2015, 3:33 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 10:53 μ.μ. ]

Αγαπητοί γονείς , είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του καλού μας φίλου και συνεργάτη , Σωτήρη Βουγιουκλή , του δάσκαλου της ζωγραφικής , των δραστηριοτήτων του συλλόγου. Ο Σωτήρης , ήταν ο δάσκαλος των εικαστικών εδώ και τρία χρόνια και είναι ο άνθρωπος που έχει φτιάξει την τοιχογραφία στο νέο κτίριο . Δυστυχώς αποχωρίστηκε πολύ νωρίς αυτόν τον κόσμο , για να ταξιδέψει στους αιθέρες !!!! 

Καλό σου ταξίδι Σωτήρη !!!
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια .....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

αναρτήθηκε στις 23 Ιουν 2015, 6:21 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 10:51 μ.μ. ]

Ως αποχαιρετιστήριο , για αυτήν την σχολική χρονιά , ο Σύλλογος Γονέων επέλεξε να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους που πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν αθόρυβα και ουσιαστικά . 
· Το βιβλιοπωλείο Κυριάκης , που είναι πάντα στην διάθεσή μας για ότι χρειαστούμε . Μας παρέχει δωρεάν όλες τις εκτυπώσεις των φυλλαδίων , είναι ο σύνδεσμός μας με εσάς , ο ταχυδρόμος μας , και πολλά άλλα .
· Το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης , που πάντα ανταποκρίνεται με χορηγίες σε ότι ζητήσουμε .. Πρέπει να τονιστεί εδώ ότι είναι το μοναδικό σούπερ μάρκετ που μας στηρίζει .
· Τον φούρνο Καρρά , που μας προμηθεύει , με τα αρτοπαρασκευάσματά του , συχνά πριν ακόμα του το ζητήσουμε !!
· Τον κύριο Μιχάλη Στάθη , μέλος του συλλόγου , που κληρονόμησε την συντήρηση του κτηρίου και ακούραστα , οποιαδήποτε στιγμή , είναι παρόν . Τον ευχαριστούμε διπλά φέτος διότι με πολύ κόπο , προσωπική εργασία , αφιλοκερδώς , κατασκεύασε και δώρισε στο σχολείο μας έναν «μπερντέ» για να γίνονται παραστάσεις Καραγκιόζη , με δυνατότητα να μετατρέπεται και σε κουκλοθέατρο . Ελπίζω κάποια στιγμή να μου στείλει και φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοώ .
· Τους μπαμπάδες Καλιακάτσο Βαγγέλη , Μαρκόπουλο Νίκο , Νάτση Γιώργο , Παπαδάκη Γεώργιο που μας βοηθούν με τα ηλεκτρονικά – οπτικοακουστικά – ηλεκτρολογικά ….και πάσης φύσεως θέματα .
· Τις υπέροχες μαμάδες , που ονόματα δε θα πω , γιατί αν ξεχάσω καμία μαύρο φίδι που με έφαγε … Ξέρετε εσείς όμως ….

Και τέλος όλους εσάς , για το πολύ ή για το λίγο , δεν έχεις σημασία , για κάθε λιθαράκι που βάλατε …. Γιατί έτσι φτιάχνεται το πολύ !!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΪΜΕΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου

αναρτήθηκε στις 8 Ιουν 2015, 3:23 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 10:54 μ.μ. ]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου μας με τίτλο «Όλοι οι Χαζοί Χωράνε» στο θέατρο του Λυκείου της Άνοιξης.
Τα παιδιά υπό την καθοδήγηση της Σκηνοθέτριας Εύης Ρόμπου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με την ερμηνεία τους μας χάρισαν ένα ωραίο θέαμα με άφθονο γέλιο!
Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας !!!
Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από την παράσταση
Θεατρική παράσταση παιδιών

Εκδήλωση λήξης δραστηριοτήτων

αναρτήθηκε στις 27 Μαΐ 2015, 4:13 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 11:02 μ.μ. ]


Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης και τα παιδιά των τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης του Συλλόγου, σας προσκαλούν στην φετινή αποχαιρετιστήρια εκδήλωση λήξης των δραστηριοτήτων τους, την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:00 στο θέατρο του Λυκείου Άνοιξης.

Πρωταγωνιστές τα μικρά παιδιά. Στο καράτε, στο χορό αλλά και στο θέατρο με την παράσταση " ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΧΩΡΑΝΕ " της οποίας η πρεμιέρα θα γίνει στις 20:30, μετά δηλαδή τις επιδείξεις καράτε και χορού και θα έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε για 3 συνεχόμενες μέρες (5-6-7 Ιουνίου) με την ίδια ώρα έναρξης.

Σας περιμένουμε όλους να τα απολαύσουμε
και να τους δώσουμε απλόχερα το χειροκρότημά μας.Ο Σύλλογος βγαίνει στην εξοχή 31/5/2015

αναρτήθηκε στις 20 Μαΐ 2015, 7:51 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 10:53 μ.μ. ]

Την Κυριακή 31/05/2015 , φοράμε την καλύτερή μας διάθεση , παίρνουμε ποδήλατα , μπάλες , ρακέτες κ.λ.π. , γεμίζουμε τα καλάθια μας με λιχουδιές και πάμε κάνουμε πικ νικ στα Βασιλικά Κτήματα !!!!! Θα ξεκινήσουμε γύρω στις 10:00  για να πιάσουμε την καλύτερη θέση .!!!!!

Ενημέρωση για τα καλοκαιρινά τμήματα απασχόλησης

αναρτήθηκε στις 14 Μαΐ 2015, 10:32 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 9:30 μ.μ. ]

Ο Σύλλογος σας ενημερώνει ότι ο δήμος Διονύσου με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του επιβεβαιώνει τη διοργάνωση των καλοκαιρινών τμημάτων απασχόλησης για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου.
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, Πεντζερίδη 3. 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση.

Παρουσίαση των Καλοκαιρινών Δράσεων Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού 2015 του Δήμου Διονύσου

Ενημερωτική εκδήλωση για τις Καλοκαιρινές Δράσεις Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, που αφορούν τα παιδιά του δημοτικού σχολείου, θα διοργανώσουν ο Δήμος Διονύσου και ο Ο.Ν.Α.Π. «Θέσπις» τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, Πεντζερίδη 3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο Δημαρχείο Διονύσου, Λεωφ. Λίμνης Μαραθώνος 29, Άγιος Στέφανος ή στο τηλ. 213 20 30 621.

Οι κηδεμόνες όλων των παιδιών θα λάβουν σχετική πρόσκληση, μέσω των δημοτικών σχολείων.

http://www.dionysos.gr/?q=node%2F3905

Εκπτωτική Κάρτα Γονέα Μέλους

αναρτήθηκε στις 10 Μαΐ 2015, 3:13 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 11:02 μ.μ. ]

Ξεκίνησε από Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 η λειτουργία της «Κάρτας Γονέα Μέλους» και το πρόγραμμα εκπτωτικών παροχών που οργάνωσαν 9 Σύλλογοι Γονέων Σχολείων του Δήμου Διονύσου σε συνεργασία με περισσότερα από 90 καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου και όχι μόνο.

Τις 870 ονομαστικές κάρτες παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων του 1ου Νηπιαγωγείου Άνοιξης, Δημοτικού Άνοιξης, Γυμνασίου Άνοιξης, Λυκείου Άνοιξης, Δημοτικού Ροδόπολης, 1ου Δημοτικού Αγ. Στεφάνου, Δημοτικού Σταμάτας, 2ου Δημοτικού Κρυονερίου και Λυκείου Δροσιάς και θα τις διαθέσουν στους δικαιούχους γονείς των συλλόγων τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων των παιδιών τους.

Η κάρτα χορηγείται δωρεάν στα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και διαρκεί για ένα έτος (έως 1/5/2016). Τα συμβεβλημένα καταστήματα και επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

Ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά χαρακτηρίζεται η συνεργασία των συλλόγων με τον όμιλο «ΥΓΕΙΑ» και τα προνόμια που εξασφαλίζει η «Κάρτα Γονέα Μέλους» και αφορά απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα και τακτικά περιστατικά, έκπτωση έως και 70% σε διαγνωστικές εξετάσεις και 10% στα έξοδα νοσηλείας στα νοσοκομεία του «ΥΓΕΙΑ» και τα συνεργαζόμενα πολυιατρεία.


Γιορτή μητέρας στο σχολείο 10/5/2015

αναρτήθηκε στις 1 Μαΐ 2015, 1:09 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 9:31 μ.μ. ]

Κυριακή 10 Μαΐου 2015 
γιορτάζουμε από το πρωί, στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης, τη γιορτή της μητέρας με πολύ μουσική , σουβλάκια και κρασί , γλάστρες με λουλούδια, καλλυντικά και περιποίηση για τις μανούλες , κλήρωση για δωράκια, η συγγραφέας ΓΙΟΥΛΗ ΜΙΓΓΕΙΡΟΥ θα έρθει να παρουσιάσει το βιβλίο της 
"Μαμά, μπαμπά σας χρειάζομαι"ένα βιβλίο για γονείς που δε γεννιούνται γονείς, αλλά μαθαίνουν κατά τη διάρκεια της κοινής πορείας με τα παιδιά τους.


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

7η Εθελοντική Αιμοδοσία

αναρτήθηκε στις 19 Απρ 2015, 11:36 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 10:58 μ.μ. ]

Σας προσκαλούμε στην 7η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της τράπεζας αίματος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, σε συνεργασία με το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», που θα γίνει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ το Σάββατο 9 
Μαΐου 2015 (09:00 - 13:00).

(Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας λειτουργεί εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια με πολύ μεγάλη προσφορά σε αίμα σε σοβαρά περιστατικά. Μπορεί ο καθένας μας να γίνει μέλος της, προσφέροντας ελάχιστο από τον χρόνο του και σώζοντας ζωές. ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!)

Θεατρική Παράσταση με θέμα το Σχολικό Εκφοβισμό

αναρτήθηκε στις 19 Απρ 2015, 11:15 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Οκτ 2015, 10:58 μ.μ. ]

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, τελευταία μέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα, στο κλειστό γήπεδο του σχολείου μας η θεατρική παράσταση 
της ομάδας 104 Πειραιώς με τίτλο " Τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ"Ήταν μια παράσταση με θέατρο σιλουετών, ζωντανή μουσική, ακροβατικά και διαδραστικά παιχνίδια για όλους, που αγγίζει με ευαισθησία και χιούμορ το θέμα του σχολικού εκφοβισμού και μιλάει για τη σημασία της αλληλεγγύης και το θάρρος που όλοι, μικροί και μεγάλοι, χρειαζόμαστε ή κρύβουμε στην καρδιά μας! Την παράσταση παρακολούθησαν όλα τα παιδιά του σχολείου μας συμμετέχοντας όπου χρειαζόταν. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Ν.Α.Π «Ο ΘΕΣΠΙΣ» για τη διάθεση των καθισμάτων, βοηθώντας έτσι τα παιδιά να παρακολουθήσουν από κοντά την παράσταση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την παράσταση.
Θεατρική παράσταση "Τα αδύνατα δυνατά"1-10 of 30