Ανακοινώσεις


Εδώ θα βρείτε χρήσιμες ανακοινώσεις που αφορούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ TEXNIKH ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

αναρτήθηκε στις 14 Νοε 2017, 4:59 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

“ΠΡΟΣ : TEXNIKH ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


KOIN. : ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟ TOY ΠΑΙΔΙΟΥ


ΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ


Οπως έχει ήδη αναφερθεί απο προηγούμενα επανειλημμένα αιτήματα μας, το δάπεδο του προαυλίου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Ανοιξης θεωρείται ακρως επικίνδυνο για την ασφαλεια των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό. 'Εχει υπαρξει αιτία συχνών και σε πολλές περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών παιδιών, καθώς η επιφανεια του είναι συλακωτή και ολισθηρή. Εν όψει της αλλαγής των καιρικών συνθηκών και προκειμένου να αποφευχΘούν νέα ατυχήματα, αιτούμαστε την ένταξη της αντικατάστασης του δαπέδου στον προϋπολογισμό του Δήμου μας και την προτεραιοποίησή αυτού λόγω της σοβαρότητας του θέματος.


Επισυναπτονται αναφορές των δύο ατυχημάτων που σημειώθηκαν από την αρχή της σχολικής χρονικής 2017-18 μέχρι σήμερα, καθώς και λίστα με τις υπογραφές των γονέων που αιτούνται την αντικατασταση για την ασφαλεια των παιδιών τους.


Παρακαλούμε τυχόν αρνητική απαντηση να αιτιολογηθεί και να υπογραφεί από κάθε υπεύθυνο

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .


Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Ανοιξης.”


Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Τεχνική Υπηρεσία παρουσία των Κο Μάχα Παντελή - Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης, Κα Καλονίατη Χριστίνα - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης, καθώς και τους γονείς  Κο Κατσούρη Νικόλαο, Κα Μαρκογιάννη Αντιγόνη και Κα Μερετάκη Σοφία. 

Η παραπάνω ανακοίνωση κοινοποιήθηκε και πρωτοκολλήθηκε στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου.


Η συνάντηση ήταν με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας Κο Δημήτριο Ράικο όπου και μας επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ΠΛΗΡΗΣ αντικατάσταση του Προαυλίου Χώρου του σχολείου μας, και ότι οι εργασίες αυτής θα ξεκινήσουν σε 15 ημέρες.  

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για μαθητές του Δήμου

αναρτήθηκε στις 12 Νοε 2017, 12:00 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 12 Νοε 2017, 12:26 μ.μ. ]

Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο «Διόνυσος» διοργανώνει  εθελοντική δράση δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για κύφωση, σκολίωση, παιδική παχυσαρκία και ορθοδοντικά προβλήματα για παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Διονύσου ηλικίας 8-10 ετών (Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού).

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, και ώρες 9:00 έως 14:30 στο Δημοτικό Πολυϊατρείο (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, Αγ. Στέφανος).

Οι προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από ιατρό ορθοπαιδικό χειρουργό, κλινική διατροφολόγο – διαιτολόγο και εξειδικευμένο ορθοδοντικό. Στην εξέταση για σκολίωση – κύφωση θα χρησιμοποιηθεί και ειδική συσκευή μέτρησης τελευταίας τεχνολογίας.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εξεταστούν  τα παιδιά τους παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με  το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού στο τηλ. 213 213 9802 (9:00 – 13:00)  ή με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μέχρι και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Μαθήματα KARATE

αναρτήθηκε στις 11 Νοε 2017, 9:01 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 12 Νοε 2017, 11:54 π.μ. ]

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα KARATE θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ώρα 18:30 - 19:30 στο χώρο ΘΕΣΠΙΣ στη οδό Ναυαρίνου, από το Δάσκαλο KARATE Κο Χρήστο Μητσέλο.

Έναρξη των Δραστηριοτήτων Σχολικό Έτος 2017-2018

αναρτήθηκε στις 1 Νοε 2017, 1:48 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

 Σας ενημερώνουμε για της Έναρξη των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας, με ημερομηνία έναρξης το πρώτο Σάββατο του Νοέμβρη (04/11/2017). 

Οι δραστηριότητες είναι οι εξης κάτωθι:

 • Zumba 10:00 - 11:00
 • Ping Pong 11:00 - 14:00
                         Τμήματα 
   1. Αρχάριοι 
   2. Προχωρημένοι
   3. Ενήλικες 
 • Musical 14:20 - 15:20
 • Θέατρο 15:30 - 17:00
 • Παραδοσιακοί Χοροί 10:30 - 12:15 (ΔΩΡΕΑΝ)
 • KARATE κατόπιν συνεννόησης με τη δασκάλα για ώρα και μέρα 
 1. Μηνιαια Συμμετοχή για την κάθε δραστηριότητα 10 Ευρώ 
 2. Όλες οι δραστηριότητες εκτός αυτής των παραδοσιακών χορών θα πραγματοποιηθούν εφόσον οι συμμετοχές των παιδιών είναι απο 10 παιδιά και άνω.
                                                Παρακάτω θα βρείτε συννημένο τη φόρμα συμμετοχής σε .pdf  

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Προάυλιου Χώρου

αναρτήθηκε στις 1 Νοε 2017, 1:05 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

Στις 30 Οκτωβίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κο Ζαμάνη, για την αντικατάσταση του προάυλιου χώρου του σχολείου μας.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο δημαρχείο, παρών ήταν ο Διευθυντής του σχολείου μας Κος Παντελής Μάχας, Ο Πρόεδρος Κος Ιωάννης Φιλλίπου Κανάρης, η Αντιπρόεδρος Κα Καλονιάτη Χριστίνα και η Ταμίας Κα Οικονομοπούλου Σταυρούλα του Συλλόγου μας.

Η συζήτηση κατέληξε σε πρώτη φάση με την υπόσχεση του Κου Δημάρχου για την αντικατάσταση του εμπρόσθιου τμήματος του άυλιου (εκεί που προαυλίζονται τα μικρότερα παιδιά) και ασφαλτόστρωση στο υπόλοιπο προάυλιο.

ERASMUS + Μαγειρεύουμε και τρώμε μαζί με τα παιδιά από όλο τον κόσμο... Μαζεύουμε τρόφιμα για την κοινωνική κουζίνα ''ο Άλλος Άνθρωπος"

αναρτήθηκε στις 5 Οκτ 2017, 12:58 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

Το Σχολείο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ Του Δήμου Διονύσου συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus + Θα φιλοξενήσουμε Στα σπίτια μας παιδιά από άλλες χώρες που Συμμετέχουν στο ίδιο πρόγραμμα και θα τα  Ξεναγήσουμε στα όμορφα μέρη της Αττικής και όχι μόνο!!  Την ημέρα που θα τα υποδεχτούμε αυτά τα παιδιά 16 Οκτωβρίου έχουμε κανονίσει μία παράλληλη δράση με το γνωστό στους περισσότερους από μας Κωσταντίνο Πολυχρονόπουλο με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ του ΚΟΥΖΙΝΑ <<Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ>>  Θα έρθεις στο σχολείο μας να μαγειρέψει για τα παιδιά που φιλοξενούμε στην χώρα μας αλλά και για τα παιδιά του σχολείου μας . Ένας από τους στόχους μας είναι να μαζέψουμε τρόφιμα για να μπορεσει η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ να έχει φαγητό για να μαγειρέψει και αύριο ! Ένας άλλος πολύ σημαντικός στόχος είναι να μάθουμε στα παιδιά μας την αλληλεγγύη την προσφορά την ανθρωπια Την δωτικότητα  Την αγάπη και το ότι καθόμαστε όλοι μαζί να φάμε από την ίδια κατσαρόλα το ίδιο φαγητό !! Όσοι θέλετε Να βοηθήσετε λοιπόν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από το σχολείο μας και από Την κοινωνική κουζίνα ο άλλος άνθρωπος  είναι να μας φέρετε ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι η πελτέ ή ότι έχει ο καθένας και μπορεί να προσφέρει για να βοηθήσουμε αυτόν τον ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ στο μεγάλο έργο που κάνει καθημερινά Και για να Δείξουμε στους φιλοξενούμενους μας τι λαός είμαστε!
ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)

ΖΥΜΑΡΙΚΑ
(ΣΠΑΓΓΕΤΙ, ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ, ΠΕΝΝΕΣ, ΤΡΙΒΕΛΑΚΙ, ΒΙΔΕΣ, ΚΟΧΥΛΑΚΙ, ΦΙΟΓΚΑΚΙ)

ΟΣΠΡΙΑ
(ΡΕΒΥΘΙΑ, ΦΑΚΕΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ)

ΡΥΖΙ
(ΓΛΑΣΕ, ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ)

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΠΕΛΤΕΔΕΣ
ΠΟΥΜΑΡΟ
ΚΟΚΑΝΣΕ

ΚΑΦΕΣ
(ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΝΕΣ, ΓΑΛΛΙΚΟΣ)

ΖΑΧΑΡΗ
ΤΣΑΙ
ΧΑΜΟΜHΛΙ
ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
ΜΕΛΙ
ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ

ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΓΑΛΑ ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
ΚΡΕΜΕΣ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ
ΠΑΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
(ΧΛΩΡΙΝΕΣ,ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ, ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΠΙΑΤΑ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ, ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΙΑ, ΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ)

ΧΑΡΤΙΚΑ
(ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΡΟΛΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ)

ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
( ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ & ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 6 ΕΥΡΩ ΤΑ 100 ΤΕΜΑΧΙΑ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ENDLESS ΛΕΩΦ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ)

ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
ΠΗΡΟΥΝΑΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ
ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ
ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ
ΠΑΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ L & XL
ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
ΛΑΔΟΚΟΛΕΣ

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

αναρτήθηκε στις 3 Οκτ 2017, 12:29 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 5 Οκτ 2017, 12:50 μ.μ. ]

Οι παιδικές ομάδες του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου,
σας περιμένουν όλους με χαρά στον αγιασμό  για την έναρξη των κατηχητικών σχολείων,
το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναού.

Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει η πρώτη μας συνάντηση.


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

αναρτήθηκε στις 22 Μαΐ 2017, 2:06 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

σας περιμένουμε το τριήμερο 02/3/4-06-2017 στις 20:30 στο θέατρο του Λυκείου Άνοιξης να παρακολουθήσουμε
όλοι μαζί την θεατρική παράσταση των μαθητών των Δ-Ε-ΣΤ τάξεων  του σχολείου μας στα πλαίσιο των
εξωσχολικών δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.

Θεατρική Παράσταση

αναρτήθηκε στις 16 Μαΐ 2017, 1:33 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 16 Μαΐ 2017, 1:42 π.μ. ]

Αγαπητοί γονείς,

σας περιμένουμε το Σάββατο 20-05-2017 στο προάυλιο του σχολείου μας να παρακολουθήσουμε όλοι
μαζί την θεατρική παράσταση Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ από τους μαθητές μας στα πλαίσιο των εξωσχολικών
δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.

10η Εθελοντική Αιμοδοσία

αναρτήθηκε στις 20 Απρ 2017, 11:12 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

Σας προσκαλούμε στην 10η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της τράπεζας αίματος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, που θα γίνει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ την Σάββατο 6 
Μαΐου 2017 από τις 09:00 έως τις 13:00.

(Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας λειτουργεί εδώ και έξι περίπου χρόνια με πολύ μεγάλη προσφορά σε αίμα σε σοβαρά περιστατικά. Μπορεί ο καθένας μας να γίνει μέλος της, προσφέροντας ελάχιστο από τον χρόνο του και σώζοντας ζωές. ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!)

1-10 of 33