Ανακοινώσεις


Εδώ θα βρείτε χρήσιμες ανακοινώσεις που αφορούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται.

Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στα παρτέρια

αναρτήθηκε στις 14 Μαΐ 2018, 5:36 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Μαΐ 2018, 5:42 μ.μ. ]

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι τοποθετήσαμε συνθετικό χλοοτάπητα στα παρτέρια του προαυλίου του σχολείου μας έτσι ώστε να δώσουμε έναν  ωραίο τόνο διακόσμησης και να προστατέψουμε τα παιδιά από ενδεχόμενες πτώσεις τους κατά το παιχνίδι.12η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

αναρτήθηκε στις 4 Μαΐ 2018, 2:34 π.μ. από το χρήστη Saverio Merodi

Σας προσκαλούμε στην 12η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της τράπεζας αίματος του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας, που θα γίνει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΞΗΣ την Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από τις 09:30 έως τις 13:30.

(Η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας λειτουργεί εδώ και έξι περίπου χρόνια με πολύ μεγάλη προσφορά σε αίμα σε σοβαρά περιστατικά. Μπορεί ο καθένας μας να γίνει μέλος της, προσφέροντας ελάχιστο από τον χρόνο του και σώζοντας ζωές. ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!)

Ανακοίνωση για τις εξωσχολικές δραστηριότητες στις 28/4/2018

αναρτήθηκε στις 27 Απρ 2018, 6:02 μ.μ. από το χρήστη Saverio Merodi

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι οι εξωσχολικές δραστηριότητες το Σάββατο 28/4/2018 δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω των εργασιών ακατασκευής δαπέδου του προαυλίου χώρου του σχολείου μας 

Ολοκλήρωση εργασιών ανακατασκευής δαπέδου

αναρτήθηκε στις 15 Απρ 2018, 2:24 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής δαπέδου του προαυλίου χώρου του σχολείου μας.Βασιλόπιτες από τις μαμάδες

αναρτήθηκε στις 15 Απρ 2018, 2:20 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

Ευχαριστούμε όλες τις μαμάδες για τις βασιλόπιτες που έφτιαξαν και τις οποίες κόψαμε σε κάθε τάξη του σχολείου μας!!!


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ TEXNIKH ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

αναρτήθηκε στις 14 Νοε 2017, 4:59 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 14 Απρ 2018, 6:26 π.μ. ]“ΠΡΟΣ : TEXNIKH ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

KOIN. : ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟ TOY ΠΑΙΔΙΟΥΘΕΜΑ: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΟΙΞΗΣ

Όπως έχει ήδη αναφερθεί από προηγούμενα επανειλημμένα αιτήματα μας, το δάπεδο του προαυλίου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης θεωρείται άκρως επικίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό. Έχει υπάρξει αιτία συχνών και σε πολλές περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών παιδιών, καθώς η επιφάνεια του είναι αυλακωτή και ολισθηρή. Εν όψει της αλλαγής των καιρικών συνθηκών και προκειμένου να αποφευχθούν νέα ατυχήματα, αιτούμαστε την ένταξη της αντικατάστασης του δαπέδου στον προϋπολογισμό του Δήμου με  προτεραιότητα , λόγω της σοβαρότητας του θέματος.
Επισυνάπτονται αναφορές των δύο ατυχημάτων που σημειώθηκαν από την αρχή της σχολικής χρονικής 2017-18 μέχρι σήμερα, καθώς και λίστα με τις υπογραφές των γονέων που αιτούνται την αντικατασταση για την ασφαλεια των παιδιών τους.


Παρακαλούμε τυχόν αρνητική απαντηση να αιτιολογηθεί και να υπογραφεί από κάθε υπεύθυνο

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .


Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Ανοιξης.”


Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Τεχνική Υπηρεσία παρουσία των Κο Μάχα Παντελή - Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης, Κα Καλονίατη Χριστίνα - Αντιπρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνοιξης, καθώς και τους γονείς  Κο Κατσούρη Νικόλαο, Κα Μαρκογιάννη Αντιγόνη και Κα Μερετάκη Σοφία. 

Η παραπάνω ανακοίνωση κοινοποιήθηκε και πρωτοκολλήθηκε στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Διονύσου.


Η συνάντηση ήταν με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας Κο Δημήτριο Ράικο όπου και μας επιβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ΠΛΗΡΗΣ αντικατάσταση του Προαυλίου Χώρου του σχολείου μας, και ότι οι εργασίες αυτής θα ξεκινήσουν σε 15 ημέρες.  

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για μαθητές του Δήμου

αναρτήθηκε στις 12 Νοε 2017, 12:00 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 12 Νοε 2017, 12:26 μ.μ. ]

Ο Δήμος Διονύσου σε συνεργασία με τον Ροταριανό Όμιλο «Διόνυσος» διοργανώνει  εθελοντική δράση δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για κύφωση, σκολίωση, παιδική παχυσαρκία και ορθοδοντικά προβλήματα για παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Διονύσου ηλικίας 8-10 ετών (Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού).

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, και ώρες 9:00 έως 14:30 στο Δημοτικό Πολυϊατρείο (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, Αγ. Στέφανος).

Οι προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από ιατρό ορθοπαιδικό χειρουργό, κλινική διατροφολόγο – διαιτολόγο και εξειδικευμένο ορθοδοντικό. Στην εξέταση για σκολίωση – κύφωση θα χρησιμοποιηθεί και ειδική συσκευή μέτρησης τελευταίας τεχνολογίας.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εξεταστούν  τα παιδιά τους παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με  το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,  Πολιτισμού και Αθλητισμού στο τηλ. 213 213 9802 (9:00 – 13:00)  ή με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μέχρι και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Μαθήματα KARATE

αναρτήθηκε στις 11 Νοε 2017, 9:01 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 12 Νοε 2017, 11:54 π.μ. ]

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα μαθήματα KARATE θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ώρα 18:30 - 19:30 στο χώρο ΘΕΣΠΙΣ στη οδό Ναυαρίνου, από το Δάσκαλο KARATE Κο Χρήστο Μητσέλο.

Έναρξη των Δραστηριοτήτων Σχολικό Έτος 2017-2018

αναρτήθηκε στις 1 Νοε 2017, 1:48 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

 Σας ενημερώνουμε για της Έναρξη των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας, με ημερομηνία έναρξης το πρώτο Σάββατο του Νοέμβρη (04/11/2017). 

Οι δραστηριότητες είναι οι εξης κάτωθι:

 • Zumba 10:00 - 11:00
 • Ping Pong 11:00 - 14:00
                         Τμήματα 
   1. Αρχάριοι 
   2. Προχωρημένοι
   3. Ενήλικες 
 • Musical 14:20 - 15:20
 • Θέατρο 15:30 - 17:00
 • Παραδοσιακοί Χοροί 10:30 - 12:15 (ΔΩΡΕΑΝ)
 • KARATE κατόπιν συνεννόησης με τη δασκάλα για ώρα και μέρα 
 1. Μηνιαια Συμμετοχή για την κάθε δραστηριότητα 10 Ευρώ 
 2. Όλες οι δραστηριότητες εκτός αυτής των παραδοσιακών χορών θα πραγματοποιηθούν εφόσον οι συμμετοχές των παιδιών είναι απο 10 παιδιά και άνω.
                                                Παρακάτω θα βρείτε συννημένο τη φόρμα συμμετοχής σε .pdf  

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Προάυλιου Χώρου

αναρτήθηκε στις 1 Νοε 2017, 1:05 μ.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων

Στις 30 Οκτωβίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κο Ζαμάνη, για την αντικατάσταση του προάυλιου χώρου του σχολείου μας.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο δημαρχείο, παρών ήταν ο Διευθυντής του σχολείου μας Κος Παντελής Μάχας, Ο Πρόεδρος Κος Ιωάννης Φιλλίπου Κανάρης, η Αντιπρόεδρος Κα Καλονιάτη Χριστίνα και η Ταμίας Κα Οικονομοπούλου Σταυρούλα του Συλλόγου μας.

Η συζήτηση κατέληξε σε πρώτη φάση με την υπόσχεση του Κου Δημάρχου για την αντικατάσταση του εμπρόσθιου τμήματος του άυλιου (εκεί που προαυλίζονται τα μικρότερα παιδιά) και ασφαλτόστρωση στο υπόλοιπο προάυλιο.

1-10 of 38