Εκδήλωση λήξης σχολικής χρονιάς

αναρτήθηκε στις 22 Ιουν 2016, 12:46 π.μ. από το χρήστη Δημοτικό Άνοιξης Σύλλογος Γονέων   [ ενημερώθηκε 31 Οκτ 2016, 1:41 π.μ. ]
Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Λύκειο Άνοιξης η εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη θεατρική παράσταση των τμημάτων της έκτης ΣΤ1 και ΣΤ2 με τίτλο "ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ" , ένα έργο του Mike Kenny σε μετάφραση της Ξένιας Καλογεροπούλου όπου τη σκηνοθεσία έκανε η δασκάλα του σχολείου μας Νάνσυ Νικολετοπούλου και τη μουσική  συνέθεσε ο δάσκαλος της μουσικής Οδυσσέας Σαγρέδος. Τα παιδιά έκαναν μια πολύ καλή παράσταση και κέρδισαν το χειροκρότημα των θεατών. Ακολούθησε η χορωδία των παιδιών με τραγούδια (μελοποιημένα ποιήματα βιβλίων του σχολείου) υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου μουσικής Οδυσσέα Σαγρέδου και τέλος το πάρτυ με χορό, τραγούδι από μικρούς και μεγάλους.Στα παιδιά προσφέρθηκε παγωτό και αναψυκτικά ενώ τα Hot dog με τις εκπληκτικές σάλτσες του Θανάση Στάθη έγιναν ανάρπαστα !
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά το ψητοπωλείο "Ο ΜΗΤΣΟΣ" στη Δροσιά για το παγωτό που προσέφερε στα παιδιά καθώς και τους επιχειρηματίες που διέθεσαν προϊόντα τους για την εκδήλωση.

Ευχαριστεί επίσης τους γονείς Βαγγέλη Καλιακάτσο και Γιώργο Παπαδάκη για το φωτισμό και την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τους Θανάση Στάθη, Χρόνη Κόκκαλη και Μπάμπη Χατζηκιοσεγιάν για την βοήθειά τους στα Hot dog.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι!!!Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση Comments