Home          Binnen          Biljart          Openingstijden 
 Home           Binnen          Biljart     Openingstijden   

Agenda          Foto's          Route          Contact
Agenda          Foto's           Route          Contact

Home:

Welkom op de site van Eetcafé East End Moordrecht


Eetcafé East End in Moordrecht: een vertrouwd adres als ontmoetingsplaats voor velen !
 
Met voor elk wat wils is East End een gezellig middelpunt van uw avondje-uit: met bijna maandelijks “live music”, en met regelmatig bijzondere festiviteiten en/of themadagen, maar ook "gewoon" voor een lekker borrel en een goede maaltijd. Thema’s als mosselweekend, einde seizoen BBQ, Thaise diner avond en onbeperkt spare ribs eten richten zich vooral op het culinaire, terwijl de gevarieerde muziek avonden, de Hollandse Avond, Moordrock en de 70's Party's zich meer op een feestelijk avondje uit richten.
 
Natuurlijk nodigt ons royale en zonnige terras bij lekker weer al snel uit tot “even lekker buiten zitten”. Het is ook prima vertoeven in onze nieuw ingerichte patio waar het heerlijk “buiten borrelen en dineren” s en aan onze uiterst functionele en professionele B.B.Q. met onze schitterende nostalgische buitenbar komt een ieder zowel met eten als met drinken volledig aan zijn/haar trekken.
 
Eetcafé East End is ook uitermate geschikt voor het houden van bruiloften en partijen !  Er eens even lekker tussen uit en een ongedwongen en gezellige sfeer proeven ? Kom dan ook eens kijken, want eetcafe East End is de  “ place to be ” als het gaat om uw gezellig avondje weg in de Moordrechtse horeca !!
 
 
Graag tot ziens !
 
Uw gastvrouw & gastheer,
Wendy en Harry van Blitterswijk.