Program‎ > ‎

2009 Program

Program

Session 1. Welcome 8:30a - 9:00a

8:30 Welcome + Introduction, Victor Lee, Intel Corporation (30 min)

Session 2. Computational Medicine 9:00a - 10:00a

9:00 "“Reconstruction and Processing Demands of Magnetic Resonance Imaging”, E. Brian

Welch, Philips Medical Systems (30 min)

9:30 Computational challenges of medical image analysis, Stephen Alyward, Kitware, (30

min)

Break 10:00a - 10:30a

Session 3. Data Center Applications 10:30a - 11:45a

10:30 “Optimizing Web Search using Principled Approximation”, Trishul Chilimbi, Microsoft

Corporation (45 min)

11:15 "Applying Image Recognition Techniques to Image Retrieval”, Bryan Catanzaro, UC

Berkeley (30 min)

Lunch 12:00n - 1:00p

Session 4. 3D Games & Virtual World 1:00p - 3:15p

1:00 “GPU Architecture: Goals, Implications, and Emerging Directions”, David Luebke,

Nvidia Corporation (45 min)

1:45 RTfact: Designing Realtime Ray Tracing Engines for Multi- and Many-Core

Architectures, Philipp Slusallek, Saarland University (45 min)

2:30 Massively large Crowd Simulations on Multi-Core CPUs, Stephen Guy, UNC (45 min)

Break 3:15p- 3:30p

Session 5. Panel Discussion 3:30p - 5:00p (Pending)

3:30 Which are the biggest challenges that must be solved to allow full use of many-cores?

Comments