terima kasih kerana membaca halaman ini...bersedia, kerana anda akan:  

Ketahui Cara Bagaimana Untuk Memuaskan Pasangan Anda Dengan Himpunan 

34 Petua Seks Melayu dan Pelajari Cara Untuk Mencapai Ketahanan

serta Kenikmatan Yang Lebih Daripada Biasa.

 
 
Koleksi Panduan dan Rahsia Sex (18SX). Ianya mengandungi lebih 50 rahsia seks dan pelbagai petua amalan masyarakat Melayu untuk kebahagian rumahtangga. Dapatkan Panduan bagaimana ingin kelihatan menarik dan memikat pasangan anda dan juga memuatkan lebih 34 rahsia bagaimana menjaga kerukunan rumahtangga sehingga sepanjang hayat.

Petua, amalan dan tips-tips kesegaran berkelamin yang lengkap dengan ilustrasi bergambar ini amat sesuai untuk suami isteri dan bakal-bakal pengantin.
 
Salam sejahtera. Saya Shukry Abdullah. Terima kasih kerana anda sudi meluangkan masa anda ke webpage saya. Terima kasih!!. Ok, straight to the point. Saya tidak mau anda mengambil masa yang lama membaca halaman ini. Dengan ayat yang mudah difahami, saya akan menerangkan satu persatu tentang rahsia yang tidak ramai orang tahu.
 
Saya akan bantu anda membongkar khazanah lama yang semakin dilupa.
 
Ramai orang suka berkata tentang "seks". Sebut saja perkataan tu, pasti terbayang yang 'xx' dalam kepala. Pergi saja ke mana-mana di internet, pasti paling banyak topik berkenaan seks. Walaupun sudah berkahwin, topik ini masih mendapat tempat pertama dalam perbualan hari-hari. Tetapi, sedarkan anda, walau begitu, ramai di luar sana TIDAK TAHU teknik sebenar dalam memuaskan perhubungan seks? Ada juga yang tak mampu bertahan lama.
 
Ada juga yang tak tegang lama. Keinginan yang meninggi tapi tak mampu meneruskan. Bila keluar Ada yang cair dan ada yang pekat. Bagi yang sudah lama berkahwin, mungkin pening kepala tak tahu cara penyelesaiannya. Bagi yang muda, bagaimana?
 
Apa sebab ini semua? Mengapa ini terjadi pada anda?
 
Pasti termanggu-manggu jadinya.
 
Pasti jadi tak keruan. Berpeluh-peluh. Gugup.
 
Banyak mitos memperkatakan tentang seks. Tetapi saya tidak akan membuang masa anda mengungkai satu-persatu mitos itu. Di sini saya hanya mahu membantu meningkatkan pengetahuan seksologi anda. Ini BUKAN sesuatu yang lucah, porno atau melampau. Ubat tak dijual di sini.
 
Tetapi, saya akan menggariskan satu persatu teknik-teknik, rahsia-rahsia dan panduan seksual Melayu yang selama ini hilang kerana dilupakan. Teknik ini jika gunakan pada tempat yang betul, akan memberi kenikmatan yang tak terhingga dan membuat pasangan anda rasa bahagia. Hubungan seksual merupakan kemuncak cinta bagi mana-mana pasangan berkelamin. Suami merasa bangga jika isteri memuji keperkasaannya. Rasa bagai dunia ini dia yang punya.
 
Tetapi, kita perlu terima hakikat bahawa dalam perhubungan seks, ada juga pasang surut, suka dan duka. Tak semuanya indah, tak semuanya nikmat. Sebab itu makin ramai orang berubah pada cara moden. Pembedahan dan pengambilan pil-pil ghairah menguasai fikiran. Sebab nak menikmati kesedapan berpanjangan, sanggup berbelanja beribu ringgit, berjumpa doktor dan pergi keluar negara untuk mendapat rawatan seksual...
 
Lupakan itu semua, lets go back to basic. Let it be natural. Masa untuk kembali kepada alam.
 
Tak perlu gopoh-gapah, tak perlu beli apa-apa pil, tak perlu ambil ubat mahal. Jimat masa anda dari berkerumun lihat tukang jual ubat buat show menerangkan khasiat ubatnya yang 'power'. Jangan buang masa anda dan jangan buang wang ( your hard-earned money ) semata-mata kerana tidak mahu hampakan pasangan anda.
 
Jangan buang masa surf internet cari video 'xxx', gambar 'xxx' cari skill dan posisi yang anda kira 'boleh pakai' berkali-kali. Simpan wang anda.
 
Kini, saya memperkenalkan panduan "Rahsia Seks Melayu"  yang menggariskan petua-petua seksual milik orang Melayu zaman dahulu kala. Ianya dikumpul dari sumber lisan, pembacaan dan pengkajian dari banyak buku berkenaan ilmu seksologi rumah tangga. Kebanyakan petua, teknik dan amalan rahsia yang saya bongkar ini tidak memerlukan kos yang tinggi dan masa yang lama hingga berminggu-minggu untuk mendapat kesannya.
 
Anda boleh lakukannya sendirian.
Ia praktikal, mudah dan memberi kesan berpanjangan.
 
Ia tidak bercanggah dengan mana-mana agama, mana-mana bangsa dan pegangan.
 
Nanti dulu. Mungkin anda tertanya-tanya...

 
Siapa Yang Sesuai Untuk Menggunakan Rahsia Ini?
  • Suami dan isteri yang ingin mengeratkan perhubungan dengan lebih intim.
  • Suami dan isteri yang menghadapi masalah ketidakpuasan seks.
  • Semua bakal pengantin sebagai persiapan untuk berumahtangga.
  • Sesiapa sahaja yang menghadapi masalah seksual sehingga rasa tertekan.
  • Sesiapa sahaja yang ingin menambah ilmu pengetahuan seksologi.
  • Sesiapa yang tidak tahu skill seks yang sesuai untuk memuaskan pasangannya.
  • Lelaki yang mahu melambatkan pancutan mani dan menambah tenaga berjimak.
  • Sesiapa yang ingin tahu petua rahsia dalam menikmati seks yang memuaskan.
  • Suami yang mau tahan lebih lama.
  • Isteri yang mahu memberikan 'layanan' terbaik, tetapi tidak tahu caranya
  • Orang muda yang mahu mempersiapkan diri ke alam dewasa.
  • Gadis sunti yang mahu menggembirakan putera hatinya di malam pertama
  • Orang yang tak cukup duit nak beli ubat berkualiti
  • Isteri yang tak tahu cara membangkitkan ghairah seks suami

Terus terang saya katakan, ini BUKAN panduan buat duit, panduan Adsense atau apa-apa panduan yang mengetengahkan formula penghasilkan wang. Bukan. Tetapi, halaman yang anda baca ini memaparkan panduan "Rahsia Seks Melayu" untuk membantu ramai orang yang sedang tercari-cari maklumat berguna berkenaan seksologi.

Jika itu niat anda, maka anda telah sampai ke tempat yang betul.

Tahiah saya ucapkan. Anda sungguh bertuah!!!

 

Secara Ringkas, Mari Lihat Kandungan Dalam Panduan Ini


Rahsia Anggota jimak,
Rahsia Zakar lelaki, 
Rahsia penaik nafsu isteri, 
Ilmu Nafas,
Rahsia Bahagian Faraj Wanita, 
Teknik Memasukkan Zakar Dan Berdayung,
Rahsia Anggota Badan Wanita,
Teknik Bersetubuh Cara Melayu,
Rahsia Nafsu Jimak Wanita, 
Teknik Bersetubuh Cara Cina Kuno,
Teknik memuaskan nafsu isteri, 
Teknik Bersetubuh Cara Barat, 
Rahsia Pantang Larang Melayu, 
Rahsia Kekuatan Berjimak, 
Rahsia Melewatkan Pancutan Mani,
Petua Untuk Menguatkan Tenaga Batin
Amalan Untuk Menguatkan Zakar, 
Petua Elakkan Mati Pucuk,
Rahsia Edaran Nafsu Wanita, 
Rahsia Kemuncak Weks Wanita, 
Sex Mengikut Cara Islam, 
Tips Untuk Kesegaran Berjimak,
Petua Istimewa Untuk Isteri,
Senaman Istimewa Untuk Isteri, 
Rahsia Membangkitkan Nafsu Suami,
Rahsia Seks Lelaki, 
Petua Supaya Suami Sayang, 
Adab-adab Berjimak, 
Mandi Hadas, 
Nasihat Suami Bila Masuk Tidur.
 
 
Dengan Memiliki Panduan Rahsia Ini Anda Akan : 
  • Ketahui Ilmu Nisa', iaitu teknik penaik nafsu wanita. Di dalam panduan ini disenaraikan 4 teknik penarik ghairah wanita. Antaranya Tahsia Syamsun Nisa dan kaedah Ya'rifu Ilaz Zarjah. Jika kaedah ini digunakan dengan sempurna oleh suami, isteri akan memperolehi nikmat yang lazat. 
  • Ketahui 3 jenis nafsu perempuan, tempat dan lokasinya di bahagian tubuh wanita. Dengan mengetahui titik-titik tertentu di bahagian badan mereka, suami boleh meransang terus di spot itu untuk menaikkan ghairah isterinya. 3 jenis nafsu perempuan ini ialah Nafsu dalam, Nafsu luar dan Nafsu Badan. Fahami dengan lebih lanjut cara ransangan dan lokasi titik nafsu ini.
  • Ketahui Rahsia Makam Yang Lima. Ia merupakan 5 spot lubuk nafsu  wanita yang terdapat di bahagian dalam kelamin isteri. Makam ni patut diketahui oleh suami. Jika dirangsang dengan teknik yang betul, isteri dapat merasa kenikmatan yang berbeza bagi setiap makam. Inilah rahsia orang Melayu dahulu, mampu memberi inzal kepada isteri mereka berkali-kali dalam satu jima'. Dengan beberapa tusukan saja, isteri akan berupaya mencapai klimaks. Lukisan ilustrasi disertakan untuk anda.   
  • Ketahui secara terperinci rahsia alat kelamin lelaki juga wanita melalui ilustrasi yang disertakan. Ketahui rupa bentuk biji kelentit, urat jarum, bibir luar, bibir dalam dan lubang faraj.
  • Tahu Bagaimana untuk menjadikan alat kelamin lelaki sentiasa bertenaga. Pelajari cara dan teknik bagaimana nak membuatnya menegang dengan baik dan tahan lama. Dengan panduan ini, suami boleh ketahui kelemahan dan kekuatan alat kelamin mereka agar dapat menjayakan jima' dengan lebih betenaga. 
  • Tahu 4 Teknik memasukkan zakar dan berdayung. Dengan ilustrasi yang disertakan, suami boleh memahami dan mengikuti teknik yang betul selain penerangan ringkas. Antara 2 teknik dari keempat-empat teknik ini ialah Teknik Mengetuk Pintu dan Teknik Mencari Makam Lazat.
  • Pelajari 7 posis jima' melayu berserta lukisan ilustrasi. Suami dan isteri boleh memerhatikan kedudukan paha, kaki dan bahu mengikut setiap posisi. Ada posisi yang sesuai digunakan oleh pasangan yang baru berkahwin pada malam pertama, terutama untuk memcah dara. Kesakitan isteri boleh dikurangkan dengan menggunakan posisi ini. 
  • 2 posisi bersetubuh teknik cina kuno. Orang sekeliling kata skill Cina dahulukala. Ia teknik seks yang diamalkan dikalangan keluarga diraja Cina pada zaman dahulu. 
  • Posis bersetubuh cara orang Barat. 2 jenis posisi ini popular dikalangan masyarakat Eropah seperti di Perancis, Jerman, Sweden dan juga Amerika. 
  • 7 jenis dayungan untuk para suami. jenis dayungan yang sama telah dipraktikkan oleh Maharaja Cina. Ia diamalkan turun temurun. Mengikut sejarah Maharaja Cina sangat kuat bersenggama dan memiliki lebih 300 gundik di dalam istana. Bagaimana baginda boleh bertahan? Ketahui dengan terperinci ketujuh-tujuh jenis dayungan di dalam panduan ini.
  • 10 posisi Taman Wangi berserta lukisan ilustrasi. Posisi ini khusus untuk dipraktikkan oleh isteri dan sesuai digunakan oleh semua wanita tatkala bersenggama. Setiap posisi ini berlainan antara satu sama lain. Setiap satu memberikan rasa kenikmatan yang berbeza-beza.
  • Kuasai Petua Tahan Lama untuk lelaki. Panduan ini tersedia untuk dipelajari dan diamalkan. Tidak perlu membazirkan wang dan masa anda membeli pil-pil penguat tenaga. Dengan petua tahan lama ini, cuma perlu membeli bahan-bahan ramuannya yang boleh didapati disekeliling rumah atau di pasar. Dalam 2 minggu, suami akan merasa kesannya.
  • 4 Petua Melayu kuno dalam penguatan tenaga batin. Petua ini menggariskan peraturan dalam jenis makanan tertentu, jenis-jenis minuman yang patut diambil, jenis aktiviti dan teknik senaman khusus untuk penguatan tenaga batin lelaki. Pada hari ini, tak ramai orang lelaki tahu. Sebab itu ramai yang dilanda masalah cepat pancut walau masih mahu bertarung.
  • Pantang larang dalam pengamalan kekuatan tenaga batin lelaki.
  • Praktikkan 11 Teknik penguatan kelamin lelaki. Amalan dari teknik ini jarang dijumpai dan susah ditemukan. Kalau ada, dari orang-orang lama sahaja. Ia merupakan amalan turun-temurun. Panduan seksual ini menggarisakan apakah 11 Teknik menguatkan kelamin lelaki tersebut.
  • Ketahui Rahsia Edaran Nafsu wanita. Orang perempuan nafsunya sentiasa berubah setiap hari. Jika hari ini suami meransang isteri ditempat yang sama, mungkin isterinya takkan merasa apa-apa lagi seperti yang sebelumnya. Titik ghairah di bahagian tubuhnya telah berubah ke tempat lain. Mungkin di tangan, tapak kaki, ubun-ubun atau leher. Suami perlu tahu Rahsia Edaran Nafsu Wanita supaya dapat meransang dengan efektif dalam masa kurang 2 minit. Pada 1hb, nafsunya mungkin berada di leher. Pada 2hb mungkin berada di bahagian bahu. Panduan ini memberitahu anda satu persatu tentang rahsia ini.
  • Teknik untuk isteri mencapai klimaks berganda atau orgasme berganda (multiple orgasme) dalam masa kurang dari 20 minit.
  • Panduan mencegah mati pucuk. Mati pucuk merupaka ketakutan semua lelaki. Semua lelaki berisiko untuk mendapat penyakit mati pucuk. Tak kira tua. muda, professional ataupun kakitangan kerajaan, yang penting lelaki, mereka terdedah kepada mati pucuk jika tidak berhati-hati. Ketahui cara-cara pencegahannya.
  • 8 Teknik Seks mengikut cara Islam
  • Ketahui 8 pesanan berguna buat wanita / isteri yang berkaitan dengan hal sulit berkaitan suaminya. Ini rahsia orang lelaki yang tak diketahui wanita. Ianya kini dikumpulkan dari punca lisan dan pembacaan.
  • 13 Teknik membangkit nafsu suami. Isteri boleh menggunakan mana-mana dari 13 teknik tersebut untuk membantu suami yang lemah syahwat bagi membangkitkan ghairahnya. Tanpa ghairah seksual, suami takkan mampu untuk melaksanakan nafkah batin. Dengan mempelajari teknik ini, isteri boleh mengamalkannya dan menggunakan strategi yang berbeza-beza untuk 'memanaskan' suaminya. Terkadang isteri terasa malu. Tetapi perhubungan seksusla akan rasa hambar jika tiada kerjasama dari kedua-duanya. 
  • 4 rahsia seksual lelaki yang selama ini disembunyikan. Setiap lelaki mempunyai rahsia tersendiri. Isteri patut tahu jika mahu lebih rapat dengan suaminya.
  • 17 cara yang patut digunakan isteri untuk membuatkan diri mereka disayangi suami sepanjang masa. Cara-cara yang digariskan amat ringkas, tetapi selalu diabaikan dalam kehidupan seharian. Seks bukan setakat cara untuk memuaskan keinginan nafsu, bahkan lebih dari itu. Ia merupakan tanggungjawab dan simbol keintiman rumahtangga.
  • Pelajari dan praktikkan 3 jenis Ilmu Nafas untuk lelaki. Dengan mempraktikkan amalan ini, lelaki mampu jadi lebih bertenaga. Ketahui teknik ilmu nafas Melayu, Ilmu Nafas Tajul Muluk dan Ilmu Nafas Cina ( Shiatsu ) dnegan lebih mendalam. Caranya ditunjukkan satu persatu.

 _________________________________________________________________

 

Koleksi Panduan dan Rahsia Kepuasan Seks (18SX) ini didatangkan dalam Format PDF ( Printable Digital Format ) 81 muka surat dan bersaiz 3773kb. Ia akan dihantar secara manual, untuk mengelakkan cetak rompak, 'piracy' dan perbuatan 'mengkopi' sesuka hati. Ini bukan buku biasa!
 
Mungkin anda masih merasa ragu, sangsi atau yang seumpama dengannya. Mari lihat satu email yang diterima pada hari Rabu 21 Feb 2007, dari seorang pembaca lelaki. Ini dia..  
            

“Pertama kali bila selesai membaca buku itu, saya terdiam sejenak dan berfikir, baru saya sedari kini, selain pil moden, pelbagai vitamin, pil dan rawatan moden dari pakar, kita boleh menggunakan petua-petua yang disenaraikan untuk membantu mengurangkan masalah seksual. Kenapa selama ini tak ramai orang tahu benda baik ni? Sedangkan apa yang diajarkan amat bermanfaat dan merupakan khazanah bangsa yang semakin dilupakan. Saya tak kata ambil ubat kuat tu tak boleh atau tak elok, memang lebih baik mencegah dari merawat.

Tetapi, bagi saya, saya mengesyorkan amalan petua seks sebagai alternatif. Kalau tak mampu beli ubat, amalkan petua-petua melayu lama. Selama ni saya mengalami masalah cepat pancut air mani, cepat rasa ngilu. Setelah memahami dan mengamalkan petua ni, ada sedikit perubahan. Walau baru seminggu, tetapi dah rasa. Mungkin selepas 2  bulan, akan bertambah baik kerana saya selalu mengamal petua melewatkan pancutan mani yang diajar dalam buku itu. Saya tak tahu sangat benda eBook ni, tetapi selepas shukry menerangkannya, baru saya faham. Awak seorang anak muda yang kuat bekerja dan sanggup bertungkus-lumus menukar petua melayu lama ini ke dalam bentuk eBook. Syabas saya ucapkan. Terima kasih, kerana berkat usaha awak, saya dan mungkin ramai lagi lelaki di luar sana dapat bertahan lama bila nak projek bersama isteri. Syabas shukry! Keep up the good work”  

Basri Mad Yahya, Kluang, Johor.Email : ax.blueprint@yahoo.com

 

Ini pula email dari seorang wanita. Mari kita baca..

“Assalamualaikum shukry, saya Fatin. Saya seorang yang bersikap terbuka, so u jangan terkejut baca email dari saya ni ya. Oklah, after reading that book yang saya beli dari awak, rasa macam tak caya pula. Saya sangsi. So, saya cuba sendiri. First, saya amalkan 3 teknik senaman untuk wanita tu, teknik senaman tupai, senaman kiambang dan senaman klasik kemutan faraj. Dalam sehari saya selalu practice senaman ni, lepas bangun pagi, siang dan sebelum tidur.

Selepas 10 hari, dah rasa lain sikit, sebab hubby saya cakap, kemutan saya kuat dari biasa. Di pun naik heran. Saya cuma senyum! Hehe, sukanya saya! bila saya email awak sekarang ni, saya rasa excited sangat! Terima kasih banyak2 la shukry, tak rugi saya beli ebook tu dari awak. Saya juga dah tahu 13 cara nak bangkitkan nafsu suami. Dia juga heran, sebab dia kata saya ni dah pandai, biasanya dia yang start dulu. Sekarang ni pun hubby saya amalkan nafas ketahanan Apok dan salah 2 petua dari list 23 petua teknik penguatan batin melayu. Dia kata ada kesan, baru seminggu. Kalau dah 3 bulan maybe tak cukup napas saya dibuatnya nanti! Hehe....

..well shukry, thanks sebab atas usaha awak, saya dapat puaskan hubby saya. Thanks atas niat baik awak menyebarkan petua ni. Walapun saya orang melayu, tapi tak tahu pula petua ni ada. Awak orang Bajau kan? Lupa lak.. nanti bila datang KL kami belanja awak makan! Kalau nak siarkan email saya ni, buat saja. Let others know. Biar satu Malaya tahu! Saya & hubby sokong usaha awak. Bye." Fatin, KL. Email vdvirus@yahoo.com

Itu email yang saya terima baru-baru ini. Mereka dah rasa sendiri. Saya tak dibenarkan menyiarkan gambar, alamat kediaman mereka dan nombor telefon, cuma memberikan izin untuk menyiarkan alamat email mereka di sini. Saya akan siarkan beberapa email lagi selepas ini.

___________________________________________________________________

 

eBook "Petua Seks Melayu" saya persembahkan dalam 3 pakej berlainan :
  

Pakej 1

Dengan memilih untuk mendapatkan pakej ini, anda akan mendapat 1 (satu) fail eBook Panduan "Petua Seks Melayu" dalam format elektronik PDF yang boleh anda print. Harga dalam pasaran Malaysia ialah RM39.

Kini, ia hanya serendah RM10 ( anda jimat RM29 ) walaupun anda hanya mahu memiliki fail eBook itu saja! Simpan saja wang yang selebihnya. Dapatkan panduan ini sekarang, sementara ia masih berharga serendah RM10. Offer ini terhad. Tawaran Masih Dibuka pada saat mata anda menatap skrin sekarang ini. Tanpa apa-apa bonus tambahan.


Pakej 2

Dalam Pakej 2, anda akan dapat memiliki :

  • eBook Panduan dan Rahsia Seks Melayu, versi penuh (Bernilai RM39)
  • eBook 20 Petua Kecantikan. Panduan ini istimewa untuk wanita. Di dalamnya, terkandung petua tradisional cara untuk mengurangkan air pada alat kelamin, merawat masalah keputihan, merawat puting yang lebam dan hitam, kemutan, mengelak alat sulit berbau, memulihkan dara, menegangkan payudara dan petua memulihkan lemah nafsu syahwat wanita. ( Berharga RM20 )
  • 7 Petua Kecantikan Tradisional untuk gadis perawan. Ini adalah himpunan petua agar gadis itu sentiasa nampak menarik, menawan dan cepat dipinang orang. Ia merupakan petua-petua yang boleh diamal terus oleh semua wanita, walaupun telah berkahwin dan mempunyai anak. Antara petua yang terkandung di dalam eBook panduan ini ialah petua Payudara montok, Lubang Jarum, Taman Semerbak Wangi dan Wajah Suci. Bonus untuk anda.

Kesemuanya berharga RM59. Tetapi nanti dulu.

Tunggu sekejap.

Saya mengambil keputusan untuk meletaknya pada harga RM25. Anda jimat RM34!!

Saya memang serius dengan tawaran 'gila'. Ramai orang menunggu di luar sana. Order masih dibuka pada waktu anda menatap skrin komputer membaca halaman ini, sekarang ini.


Pakej 3

 Dalam Pakej 3 anda akan berpeluang untuk memiliki :

  • eBook Panduan Rahsia  Seks Melayu versi penuh (Bernilai RM39)
  • eBook 20 Petua Tradisional Kecantikan wanita (Bernilai RM20)
  • eBook Teknik Posisi Seks Cara Barat ( Sex Position - Guide To Better Love Making ). Panduan ini mengandungi 4 Teknik Seks Popular Cara Barat. Antaranya ialah Missionary Positions (m/s 2), Woman On Top Position (m/s 5), Rear Entry Position (m/s 8), Side By Side Position (m/s 10) dan juga beberapa posisi lain yang unik, kreatif dan jarang ditemukan. Gambar sebenar disertakan. ( Bernilai RM35 )
  • eBook 10 Petua Melewatkan Pancutan Mani. Sama ada sedar atau tidak, ini masalah utama ramai lelaki. Tidak kira berkahwin atau bujang, lelaki tetap berisiko untuk menghadapi masalah pancutan awal atau 'premature ejaculation'. Baru nak berdayung tetapi dah keluar, sedangkan anda mahu lagi merasakan keenakan hubungan kelamin. Ada yang cair dan ada putih pekat. Ada yang banyak dan ada juga yang sedikit. Kesannya, lelaki tidak mampu memuaskan pasangan lalu rasa tertekan, malu dan hilang jati diri sebagai lelaki. Lebih kritikal, rasa tertekan tiap kali mahu mengadakan hubungan kelamin. Untuk mengelak masalah ini dari berlaku, lebih baik kiranya jika mempelajari dan mengamalkan petua melewatkan pancutan mani. ( Bernilai RM20 ).
  • eBook Layman's Guide To Getting A Girl In Bed Within a Hour.

Pakej lengkap. Oleh kerana saya telah menghabiskan banyak masa, berkorban usia muda saya (dari berjalan-jalan, tengok wayang, survey handphone, ngurat, survey baju baru, bersembang kosong)  dan memperuntukkan wang ringgit membeli buku, eBook, mengkaji, membaca banyak webpage, beli video tutorial dan duduk depan komputer lepas subuh hingga tengah malam, sepatutnya saya meletak harga Pakej 3 pada RM199. Maklumat di dalamnya amat bernilai. Amat payah untuk ditemui tanap usaha keras dan banyak berkorban.

Kesemuanya pakej ini berharga RM114. Bagaikan saya terdengar bunyi anda menelan air liur sebentar tadi. Hati bertanya, "Mampukah aku?" Bila melihat harga setinggi itu, mulalah anda berfikir, mahalnya! Tak payah la aku beli! Berbaloi ke? atau.."Lebih baik aku guna duit beli benda lain!"

 "Ishhh.. Takde diskaun ke dia bagi ni?" Itu kata hati anda yang terus memberontak.

Kening anda terus berkerut

Anda menjadi tak keruan.

Anda jadi resah, gelisah. Makin gelisah. Terus gelisah..

Relaks. Hilangkan kerutan di dahi anda. Tenangkan diri. Cuba anda sandarkan bahu, tarik nafas panjang-panjang. Hembus. Saya minta anda relaks. Jangan fikir apa-apa. Apa yang saya katakan selepas Ini amat penting...kerana, saya ingin beritahu..( Saya katakan sekali sahaja ) 

Anda dapat diskaun sebanyak RM79 !!. Harga Pakej 3 sekarang RM35 sahaja. Saya tahu tak ramai orang akan mampu membelinya pada harga normal.

Oleh kerana itu, saya mahu membantu dengan menurunkan harganya. Saya bukan pakar untuk meletak harga setinggi itu. Dengan usaha, kerajinan dan pengorbanan masa, saya memilikinya. Dengan maklumat yang saya ada, saya mahu gunakan untuk membantu menceriakan hidup orang lain seberapa ramai yang boleh. Seberapa ramai yang mahu.

Apa yang akan anda dapat dari hasil usaha mengamalkan petua-petua di dalam eBook ini adalah jauh lebih berharga dan lebih tinggi nilainya, kerana hasil yang diperolehi akan berpanjangan

Ada pembaca email pada saya, dia berkata saya bodoh, sangat bodoh kerana memberinya pada harga amat murah. Dia sangsi dengan tawaran saya. Untuk itu, saya memberi jaminan di sini. Jaminan teguh 181 hari wang dikembalikan jika segala petua, amalan, tip dan cara yang anda pelajari TIDAK mendatangkan kesan walapun sedikit. Baca semula ayat tadi.

Selepas itu, saya akan tutup mata dan berikan wang anda. Pulangkan semula eBook. Dengan syarat, anda terangkan satu persatu, dengan terperinci semua yang telah anda buat selepas bertindak mengambil keputusan mengamalkan petua dan panduan yang diajarkan.

Walau apapun, niat saya hanya untuk membantu. Anda tetap akan menjadi kawan saya.

Cepat Dapatkannya. Offer masih dibuka sekarang.

Bodohkah saya kerana berkongsi sesuatu yang bermanfaat? Ilmu, petua dan panduan ini seharusnya dikongsi kerana ia berguna sampai bila-bila. Walaupun saya masih bujang, saya tetap mahu membantu sesiapa yang rasa amat perlukan maklumat ini untuk memperbaiki diri.

___________________________________________________

 

Cara Untuk Mendapatkan Panduan Ini Dengan Cepat


1.Bayar melalui Maybank2u / ATM Maybank
http://www.maybank2u.com.my
Atas nama : MOHD SHUKRI BIN ABDULLAH
Nombor akaun : 1601 0225 9581

2. Bayar melalui CiMB Clicks / ATM CIMB ( dulu dikenali sebagai BCB )
http://www.cimbclicks.com.my
Nombor akaun : 1002 0085 7915 26

 
*Harga Penjimatan Yang Ditawarkan Hanya Dibuka Kepada 100 Pesanan Sahaja.
 
Kemudian email ke i.bisnes@yahoo.com  dengan tajuk "Petua 18SX" untuk beritahu tarikh, masa dan bank mana anda membuat pembayaran. Cara lebih cepat, hantar SMS ke 016 834 0107 untuk memberitahu team kami bahawa anda telah membuat bayaran. Lebih cepat juga untuk kami memberi respon dan menghantar fail eBook Panduan kepada anda. Hanya SMS sahaja!

Selepas mengesahkan bayaran, dalam tempoh 3 jam atau kurang, satu file PDF bertajuk "Petua Seks Melayu"  akan dihantar ke email anda. Jangan lupa check email selepas itu. Jika anda telah menghantar SMS, team kami akan membalas SMS anda untuk memberitahu eBook anda telah dihantar.
 
Jadi, ini akan menyenangkan anda. Ini akan memudahkan anda. PENTING!  Jika pembayaran melalui Maybank2U atau CiMB Clicks, masukkan email i.bisnes@yahoo.com  sebagi 3rd Party Email semasa membuat proses pembayaran.


Ikhlas,

 

 

 

Shukry Abdullah

p.s : Semua diskaun ini untuk 100 pesanan terawal. Ramai orang tercari-cari panduan sebegini untuk memperbaiki hubungan seksual mereka. Jadi, kami sedia membantu sesiapa yang merasakan dia perlukan maklumat di dalam panduan ini. Hanya serendah RM10 sahaja sekarang. Sudah boleh digunakan sampai bila-bila hingga bertahun-tahun lamanya. Boleh ajarkan petua, teknik dan amalan itu kepada anak-anak lelaki /  perempuan; atau berikan saja sebagai hadiah kepada kawan-kawan, saudara mara, kenalan mahupun jiran sebelah rumah. Bantu mereka untuk mengetahui kebaikan Rahsia Seks Melayu ini. Apa salahnya berkongsi sesuatu yang mendatangkan kebaikan.



p.s.s : Offer ini dihantar kepada lebih 11,000 pembaca melalui email, posting di groups dan posting banner. Mereka semua mampu bertindak dengan sekali klik saja. Mereka juga mampu bertindak memesan lebih dari 10 dalam sekali order. Selepas 100 pesanan, harganya kembali normal kepada ( paling minima ) RM39. Maklumat di dalamnya sungguh berharga. Susah nak dapat !! Mungkin anda tak berapa hirau tawaran ini sekarang. Beberapa minggu kemudian, bila buka kembali webpage ini, tawaran diskaun seperti anda lihat pada hari ini yang saya berikan sudah tamat!!.

 

________________________________________________________

 

 Resources / Sumber Maklumat Seksologi


Sumber maklumat berguna berkenaan wanita, perempuan dan gadis di http://tipswanitasihat.blogspot.com dan di http://tamanwangi.blogspot.com

 

Produk-produk Untuk Kepuasan Seksual - Produk-produk di bawah ini adalah set rawatan khas bagi mengatasi pelbagai masalah lelaki dan wanita. Ia bukan hanya untuk lelaki dan wanita bermasalah, malah turut diamalkan oleh lelaki dan wanita yang sihat bagi memastikan mereka tidak menghadapi sebarang masalah sakit tuan dan sakit puan dikemudian hari. Umpama pokok yang tidak disiram, lama kelamaan ia akan layu. Jadikan produk-produk di bawah ini sebagai rawatan harian bagai kata pepatah merawat adalah lebih baik (dan lebih menjimatkan) daripada mengubati.Jika anda mengalami masalah-masalah seperti Sejuk tangan, Sakit Otot, Sengal-sengal Badan, Kekejangan Otot, Masalah Hubungan Kelamin, Zakar Kecil,Mengecut dan Pendek dapatkan cara merawatnya dengan minyak Sensaoil di http://www.bahteragemilang.com

 

Produk Seksual Lelaki - Laman web informatif dibangunkan untuk golongan lelaki dewasa memulihkan prestasi seksual dengan kaedah rawatan HERBA Naturopathy yang diyakini selamat dan tiada kesan sampingan. TREBEST adalah produk berasas herbal 100% untuk mengatasi masalah Lemah Tenaga Batin. Ia telah diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia dan disahkan bebas dari bahan aktif Viagra dan Cialis oleh makmal berprestij CEPP Chemical Engineering Pilot Plant. Keistimewaan TREBEST ialah kerana ia dapat memulihkan masalah LEMAH TENAGA BATIN Dalam masa yang paling singkat. Lazimnya anda perlukan hanya satu biji kapsul yang akan bertindak segera [ sekitar 30-minit hingga satu jam ] untuk mendapat kesan, misalnya dapat mencapai ketegangan zakar dalam masa yang lebih singkat apabila terangsang. Klik di http://www.trebest.com