De invloed en de rol van de media in het leven van de jeugd is in de laatste 20 jaar enorm toegenomen. Kinderen zijn ontzettend handig met de computer/mobiel en internet. Het blijkt echter in de praktijk dat kinderen en jongeren goede begeleiding nodig hebben om zich te ontwikkelen tot bewuste, kritische en actieve mediagebruikers.
 
     
       

                                     

                                  

Als mediacoach, laat Natascha Jellema zien dat media leuk en leerzaam is maar dat je er bewust mee om moet gaan. Dit doet zij ondere andere bij Ouderavonden, Workshops met kinderen over onderwerpen als:


-Trends of the next generation, mediaontwikkelingen in de
 toekomst
-Sociale Media
-Mediagebruik in het onderwijs
-De eigen mediavaardigheden
-Digitaal pesten
-Effecten van geweld in de media
-Invloed van reclame
-Seksualisering in de media
-Gameverslaving
-Technische mediaontwikkelingen
-De rol van de media in het leven van de jeugd
-Waarden en normen in de media
-Handig zoekgedrag naar informatie op internet

Natascha Jellema komt oorspronkelijk uit het bedrijfsleven en heeft +10 jaar ervaring als Marketing Communicatie Manager bij bedrijven als; Philips Semiconductors, NXP, ST-Ericsson.

In de rol van moeder kwam ze erachter ,dat kinderen zich meer bewust moesten worden van de invloed van media. Ze besloot mediacoach te worden, om zodoende mensen bewust te maken van deze invloed maar vooral om te laten zien, dat media je leven verrijkt, mits je er kritisch en bewust mee omgaat.


Voor meer informatie: natascha.jellema@gmail.com