SREČANJE NA KOVKU - 4. 6. 2011

Prav prijetno je bilo. Na srečanju članov našega društva. Kljub "grožnji" z nevihto, se nas je približno osemdeset članov zbralo na Kovku. Prireditveni prostor se je hitro napolnil. Vse navzoče je, kot se spodobi, pozdravil predsednik društva Janez.

Pa se je začelo. Najprej malo "tekočih zadev", nato pa še tradicionalni čevapi, malo svinjskega, pa kurja bedrca, da o klobasah niti ne razpravljam. Naše dva "pečimojstra" sta svoje delo odlično opravila. Nič ni bilo "krvavo", vse dobro prepečeno in ravno prav spečeno.

Pa smo kmalu pojedli in za dobro voljo "odšpilali" nekaj zabavnih igric. Tako smo tekmovali v pikadu, po tračnem metru smo v "štamparli" spravljali ping-ponk žogico, s š-pičko pa smo brcali žogo in poskušali podreti plastično steklenico. Nič kaj manj zabavno pa ni bilo tekmovanje v metanju plastičnih balinčkov.

Ja seveda. Tudi srečo smo lovili. Na srečelovu. Vsaka je zadela. Srečka namreč. Eni smo si tako naredili kar veliko zalogo blokcev
in kemikov
za pisanje . Pa rože so tudi letos bile in še in še prav lepih dobitkov. Moraš pač imeti srečo, da jih dobiš. Zato pa je srečelov.

Kljub bolj kislemu vremenu smo preživeli prijetno popoldne. Jedače in pijače dovolj, še več dobre volje, tudi glasbe ni zmanjkali.

Se vidimo prihodnje leto!


Zapisnikar, fotograf, uradni klamfo-sralec, disk-džokej, ... Tone

https://goo.gl/photos/WZuen9u2cC2GqP8T8