Kaizer (LaBoxro's Agree on This)

Kurs

Utstilling

Helse og mentalitet

Tidligere hunder

Bilder

Videosnutter

Linker

Kaizers blogg (oppdateres uavhengig av hjemmesiden)

Gjestebok

 

Sist oppdatert 8. oktober - bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaizer er en boxer som er født 27. oktober 2007 på Lundamo utenfor Trondheim. Han kommer fra LaBoxros A-kull, som består av seks hanner og en tispe. Kaizer kom til oss 25. mars 2008, og har vist seg å være en snill og stort sett lærevillig hund. Han har et ekte boxergemytt, så det er alltid liv og røre der Kaizer er.

Så langt har Kaizer gjennomført hverdagslydighetskursene hos Din Beste Venn (med avsluttende eksamen, se "Kurs" for mer info), grunnkurs hos Norsk Redningshund Organisasjon (NRO) og grunnkurs i agility via Urskauen Agilityklubb. Nå følger vi Din Beste Venns treningsgruppe, kjekt å holde det vi har lært ved like. 2. september 2009 begynte vi på kurs i Rally-Lydighet. Kurset holdes av Din Beste Venn. I tillegg til kurs og treningsgruppe, er vi også med på redningshundtrening med Oslo Sivile Redningshund (OSR) to ganger i uka.

Vi forsøker å oppdatere bloggen så ofte som mulig. Den vil i hovedsak inneholde informasjon om Kaizer og trening med Kaizer, men kan være at det sniker seg inn andre ting også.

Legg gjerne inn en hilsen i gjesteboka/kommentar i bloggen, det er bare koselig!