Saugførerne

6.000 til kendskab og til udøvelse af Bjerregaards musik. Undervisning og instruktion i at spille Bjerregaards musik til dans og koncert, evt. i forbindelse med foredrag om Bjerregaard og hans musik.

Vi er to harmonikaspillere, der har spillet sammen en del år, klassisk og svensk/norsk folkemusik. Vi har spillet dansk spillemandsmusik i ca. 5 år og har deltaget i en række kurser. Sidste sommerkursus på Brænderup Højskole spillede vi Bjerregaards musik, og det har optaget os meget. Vi ønsker at fordybe os og få kendskab til dansk spillemandsmusik og især Bjerregaards kompositioner og arrangementer, og udbrede hans musik.

Vi ønsker at kunne spille Bjerregaard musik ved spillemandsarrangementer, spille til folkedans, optræde på fx Videbæk harmonika og spillemandstræf med Bjerregaards musik og formidle musikken lokalt. Vi er medlem af Djursland-Mols Spillemandslaug.

Saugførernes repertoire - En oversigt over Saugførernes repertoire med angivelse af dansetype og Baldansenummer.

Festivaladgangstegn - Festivaladgangstegn fra Uldum Gadefestival, hvor Saugførerne spillede juli 2012.

En Rundrejse Schottish el. Rejnlænder - Saugførerne spiller et nummer af D.T.S. Bjerregaard efter det originale arrangement med 2. stemme, bas og rytme.