Index‎ > ‎Konkurrence‎ > ‎

FAQ

Her vil der være svar på de generelle spørgsmål der vil opstå under konkurrencen. Siden opdateres løbende.

Vedr. Covid-19.
Som en følge af udsættelsen af konkurrencen er det muligt at indsende melodier indtil 1. maj 2021 og evt. deltage i Prisvinderkoncerten lørdag den 7. august, 2021, på Musik over Præstø Fjord.


Hyppigste spørgsmål:
Hvorfor anonymt / under pseudonym?
Den anonyme titel / pseudonymet offentliggøres på Fondens hjemmeside ved modtagelsen, som kvittering for modtagelsen. Der har været mange fantasifulde titler / pseudonymer i tidens løb, fx "De glade spillemænd", "For Søren", "Sawmændene". Men når konkurrencen har fundet sted er de anonyme titler / pseudonymer blevet slettet og erstattet med en offentliggørelse af vinderne.

Er det muligt at aflevere indspilningen som mp3-fil?
Ja, gerne. Den kan indsendes ligesom en CD på et USB-lager.

Er det muligt at aflevere indspilningen via mail?
Ja, hvis det kan gøres anonymt! Opret fx en volapyk g-mail - jeg undersøger ikke nærmere.

Hvorfor skal der være en kuvert med oplysninger om musikere?
Når dommerne og bestyrelsen har truffet den endelige afgørelse om præmierne opstår det spændende øjeblik hvor det bliver afsløret hvem indsenderne er: kuverten åbnes og navnene læses op. Det vil vi meget gerne kunne også i år (selvom det måske bliver et virtuelt møde). Derfor skal du sende en kuvert (i en frankeret kuvert med min adresse på) signeret med din anonyme titel / pseudonym med de nødvendige personoplysninger: en kontaktperson med navn og telefonnummer, samt navn og instrument på de deltagende spillemænd.