UDSAT: Konkurrence og Prisvinderkoncert
med D.T.S. Bjerregaard, 2020

Udvælg, arrangér og indspil 1-3 af de udvalgte melodier (på mellem 3 og 10 min.).
Kriterier for præmie i al almindelighed: det indspillede skal 1) høre til genren, 2) gerne være med et stejf af originalitet, 3) have hørbar spilleglæde, 4) opfordre til dans, 5) være en lytteoplevelse.
Der uddeles højest 3 præmier.

Præmier:
1. præmie kr. 15.000, 2. præmie kr. 10.000, 3. præmie kr. 5.000

Send eller aflevér resultatet anonymt / under pseudonym inden 1. maj 2020 på en CD eller som mp3-filer i en konvolut til Fonden. Resultatet af konkurrencen vil blive offentliggjort den 15. juni 2020. Priserne vil blive uddelt ved en ”Prisvinderkoncert med D.T.S. Bjerregaard”.

Prisvinderkoncerten finder sted den lørdag den 8. august 2020, om eftermiddagen på Caféscenen (præcist tidspunkt oplyses når programmet for festivalen er lagt) på Musik over Præstø Fjord, Tappernøje, hvor prisoverrækkelsen vil finde sted til præmiemodtagerne.

Send eller aflevér anonymt en CD eller mp3-filer, samt en kuvert med en anonym titel[1], i alt:

a) En CD eller -file(r) med indspilning af melodi(er), husk den anonyme titel / pseudonym – derudover ingen tekst på CD’ en eller i mp3-filen (ingen tags).

b) En lukket tilsendt kuvert hvori ligger oplysninger om indspilningen - husk den anonyme titel. Der skal være angivet en kontaktperson med navn og telefonnummer, samt navn og instrument på de deltagende spillemænd.

Kvittering for afleverede resultater fra:

Morfar, Æbleskroget, Solisten, Lars von Trio, Nissens Trøst

[1] Den anonyme titel offentliggøres på Fondens hjemmeside ved modtagelsen, som kvittering for modtagelsen.

SelectionFile type iconFile nameDescriptionSizeRevisionTimeUser
ċ

Se
Meddelelse om udsættelse af Konkurrencen og Prisvinderkoncerten til lørdag den 7. august, 2021.  20. maj 2020 15.27 Bo Skjærbæk
ċ

Se
De væsentligste oplysninger om konkurrencen til download, udskrivning, oplysning.   1. okt. 2017 09.19 Saugmann Bjerregaard