2017‎ > ‎

Rannok, nodebog

indsendt 8. jun. 2017 02.17 af Saugmann Bjerregaard   [ opdateret 20. apr. 2020 00.50 af Bo Skjærbæk ]
 7.269 til Nodebogsudgivelse med Rannok musik.
 Bevilling: Til dækning af udgivelse af en nodebog med melodierne fra Rannoks seneste udgivelse ”Gammel, nyt, lånt og blåt”, som udkommer 10. maj 2017.
 Ansøgers korte begrundelse: Det er tanken, at nodebogen skal kunne bruges af folk med interesse for folkemusikken og som undervisningsmateriale i musikskoler, MGK og for undervisere, der har interesse i at udforske folkemusikken. Den kan anvendes på alle instrumenter og både som soloundervisning og på sammenspilshold. Vi håber, at nodebogen kan være med til at udbrede kendskabet og nysgerrigheden til dansk folkemusik.
 Ansøgers uddybende forklaring: Vi er i gang med at nedskrive musikken fra vores seneste udgivelse, så den kan udgives i november.
Det er tanken, at hvert nummer skal være i to udgaver: En simpel melodi med becifring (Leadsheet) og en udgave med Rannoks arrangement med taw, ornamenteringer, sekund stemmer og alternative harmoniseringer, således at man kan vælge at spille en simpel grundmelodi eller dykke ned i vores måde at spille musikken på.
Til de traditionelle noder er en kort kommentar med historier, hvilken egn melodien kommer fra og dansetype.
Det er tanken, at nodebøgerne skal promoveres til musikskoler og sælges via vores hjemmeside og til vores koncerter og workshops. Vi vil desuden tilbyde musikskoler at komme og afholde workshops i folkemusik både for lærere og elever.

Ansøger og Bevillingshaver:
Michael Graubæk.
Udbetaling af bevilling: Bevillingen er ophørt.
Dokumentation for projektets gennemførelse: Et tilsendt gratis eksemplar af projektets nodebogudgivelse.
Se i øvrigt de generelle retningslinjer for bevillinger under Gå til: Ansøgning.