IZVAN UČIONIČKA NASTAVA

PROSLAVILI SMO DAN PLANETE ZEMLJE U HRVATSKIM VODAMA. CIJELO JUTRO SMO BILI  U PREKRASNOM ZELENILU, POIGRALI SE , NEŠTO NOVO NAUČILI O PROČIŠĆAVANJU OTPADNIH VODA I  POIGRALI SE.

Dan planete Zemlja
Tehnički muzej
Koncert Zagrebačke filharmonijePROSINAC
U SURADNJI S NEPROFITNOM UDRUGOM SINTOMENT I OBITELJSKIM OBRTOM ŠĆURIĆ PRIJEPODNE SMO PROVELI U MARIJI BISTRICI. ŠTETA ŠTO JE KRATKO TRAJALO JER SU NAS DOČEKALI PUNA SRCA I POSVETILI SU VRIJEME DA NAS UPOZNAJU SA STARIM OBRTIMA I ZANATIMA.

Radionica u Mariji Bistrici


STUDENI -KAZALIŠNA PREDSTAVA SNJEGULJICA

U Zagrebačkom kazalištu lutaka
LISTOPAD JE MJESEC U KOJEM SMO OTKRIVALI ČIME SE BAVE STANOVNICI NAŠEG NASELJA TJ . ZANIMANJA LJUDI. OBIŠLI SMO TRGOVINE KONZUM, DM, KEMIJSKU ČISTIONICU, ZAGREBAČKU BANKU, GAVRANOVIĆ, POŠTU, KEBAB,LJEKARNU I OSTALO.kONČAR SMO SAMO GLEDALI IZVANA. IMA MNOGO TVRTKI  U SKLOPU KONČARA. PROČITALI SMO NJIHOVA IMENA NA ULAZU. NASELJE OBILUJE VRIJEDNIM LJUDIMA - OBRTNICIMA  , MALIM PRIVREDNICIMA I VELIKOM TVORNICOM.


Društvo KONČAR-MES d.d. pripada dioničkom društvu “KONČAR-ELEKTROINDUSTRIJA” d.d., a potječe od ogranka firme SIMENS koja je 21.01.1921. u Zagrebu na lokaciji Fallerovo šetalište utemeljila dioničko društvo “ELEKTRA“. Od 1925. godine započinje serijska proizvodnja električnih proizvoda među kojima je i proizvodnja elektromotora po vlastitom projektu. 1946. godine poduzeće mijenja ime u Tvornica električnih strojeva “RADE KONČAR“. Tijekom godina bilo je niz reorganizacija i promjena naziva, ali ne i promjena proizvodnog programa čime Društvo stječe ugled proizvođača elektromotora temeljenog na dugogodišnjoj tradiciji koji je sačuvan sve do danas. Godine 1996. mijenja se organizacijski oblik društva te od tada posluje kao dioničko društvo KONČAR – MALI ELEKTRIČNI STROJEVI d.d. u sustavu KONČAR – ELEKTROINDUSTRIJA d.d.


10.5. bili smo u Cedeviti d. o. o. Mnogo smo naučili. Domaćini su nas proveli kroz proizvodne pogone, laboratorij kontrole  kvalitete proizvoda, skladište i razvojni laboratorij gdje smo izradili svoje bombončiće i otkrivali sastojke napitaka. Hvala Cedeviti d. o. o. na gostoprimstvu!

10. svibnja 2016.


10. svibnja 2016.

10. svibnja 2016.CEDEVITA d. o .o.

Cedevita d. o. o.U tiskari obitelji Munger


PRVA TERENSKA NASTAVA U DRUGOM RAZREDU!
U SUSRET JESENI
 A MI BI RADO NA MORE JER JE VANI BILO VRUĆE.
DOŠLI SMO DO ZAKLJUČKA DA MNOGA DVORIŠTA U NAŠEM NASELJU KRASE BRAJDE , STABLA KRUŠKE, JABUKE I ŠLJIVE.
ZAČUDILI SMO SE KOLIKO IMA  STABALA SMOKAVA .
SMOKVA JE HIT STABLO NAŠEG NASELJA.
NAIŠLI SMO NA MNOGA UKRASNA STABLA. MALO JE VOĆAKA.
ĉ
snježana crneković,
10. pro 2015. 05:25
Comments