Dr.John Dog Food

Пълноценното балансирано хранене е от съществено значение за здравето и функционалното състояние на кучето.

Храненето в най-ранна възраст не само определя физическото развитие на кучето,  но е в състояние да промени конституцията и реактивността на организма, които започват да се унаследяват в следващите поколения. В литературата се срещат и противни становища, които подчертават водещото значение на наследствеността, омаловажавайки нивото и качеството на храната при формирането на индивида. Както абсолютизирането на фактора хранене, така и неговото омаловажаване е неправилно.

Енергийните потребности при различните кучета е различно като се има в предвид подвижността и размера на кучето.

Изследванията са показали,че кучетата се нуждаят от 10 и котките от 11 съществени  аминокиселини в диетата си ,тьй като те не могат да ги произвеждат в достатъчно количество,за да изпълняват ежедневните си функции.

Месото е естествен източник на аминокиселини,което помага да се гарантира,че вашият любимец ,ще получи всички необходими незаменими аминокиселини .

Dr.John Титаниум -произведена в Англия -печат  на Кралицата на Великобритания!
135 години история на производство на храни за кучета.
Премиум клас храна с пилешко месо и сос от морски дарове и новозеландска зеленоуста мида (за здрави стави).25 % протеин и 15 % мазнина.Богата на пиле и ориз.Микс от билки 900мг/кг.Екстракт от раци и омари 100мг/кг.Високи нива на витамини и минерали.
Много подходяща за активни кучета в етап на тренировки и за капризни кучета.Подходяща храна за кучета отглеждани навън при лоши климатични условия.
Препоръчва се и за кучета при смяна на космената покривка-придава блясък и еластичност на косъма.
Препоръчва се и за кучета с проблеми в опорно-двигателния апарат(съдържа глюкозамин ).
Титаниум е храна и за подрастващи кученца от едрите породи след 3-тия месец.
Препоръчителна Цена 68,00 лева/15кг-

Храна за всекидневно хранене -съдържа всички витамини и микроелементи-необходими за ежедневните функции на организма на кучето.Поддържа тялото и мускулатурата в перфектна кондиция.

Dr.John Silve
r-перфектна храна за всекидневно хранене с говеждо месо и месни сосове.Говеждо произведено в Англия.18% протеин и 9% мазнина.
Подходяща формула за кучета с наднормено тегло-ниски нива на енергия!
Препоръчителна Цена -58лева/15кг.

Comments