Tarieven en boekingen


De Drenthe Trail biedt u alle vrijheid. U bepaalt zelf waar en hoe u overnacht. Blijft u liever op een gezellige camping of geniet u liever van alle luxe dat een hotel biedt?

U kunt zelf boeken bij de accommodaties. Voor meer informatie verwijzen wij u daarom graag naar de pagina "accommodaties" van deze website. De accommodatie kunnen u ook direct vertellen of er op de gewenste data nog plek is. De betaling doet u per accommodatie.

Bagage service:
Als u aangeeft dat u voor de Drenthe Trail komt, dan zal de accommodatie er persoonlijk voor zorgen dat uw bagage naar de volgende bestemming van de Drenthe Trail wordt gebracht. Hiervoor geldt een standaard tarief van € 6,00 per route per persoon. De accommodatie brengt dit bij u in rekening, wanneer u ook de overnachting betaald.

 
Route:
Wanneer u gebruik maakt van een aangeboden route ontvangt u bij aankomst op uw accommodatie  het uitgebreide kaartmateriaal voor de routes en extra informatie en tips over de regio!
 
Om zowel uw veiligheid als die van uw paard te waarborgen gelden er wel een aantal voorwaarden voor deelname. Deze voorwaarden vindt u onder het kopje “voorwaarden deelname”. Het is mogelijk dat de accommodatie waar u boekt nog aanvullende voorwaarden stelt. Hierover wordt u door henzelf geïnformeerd.