Welkom bij de Drachtster Cantorij

Hier kunt u informatie vinden van onze cantorij, de agenda bekijken waar u ons binnenkort kunt beluisteren en bijvoorbeeld wat we in het verleden hebben gezongen. Zo kunt u een beeld krijgen, waar wij als cantorij voor staan. We werken graag mee aan kerkdiensten in en om Drachten, maar presenteren ons ook regelmatig in een concert. Zo gaven we in het voorjaar van 2015 in Oosterwolde en Drachten een barokconcert ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze dirigent Henk Oosterhuis en medio 2016 een zomerconcert. In november a.s. volgt een nieuw concert (zie ook hieronder).

Veel plezier op onze site.


Herfstconcert Drachtster Cantorij

Na een succesvol concert in mei jl. geeft de Drachtster Cantorij op zondagmiddag 13 november a.s. opnieuw een concert in de Grote Kerk te Drachten. Dit keer onder de titel ‘O praise ye the Lord’, waarbij lofliederen de boventoon voeren met composities van o.a. Monteverdi, Suriano en Couperin. Ook wordt een Kyrie van Haydn uitgevoerd. Klaas van Marrum bespeelt het Hillebrandorgel (1820).

De cantorij staat onder leiding van Henk Oosterhuis.

De toegang is vrij. Er is een collecte bij de uitgang.

Informatie: Ankie Hofma (0512-843923 / ahofma@upcmail.nl) of Sjoerdje Feenstra (0512-541126 / s.e.feenstra@gmail.com).Subpagina''s (1): foto's
Ć
Tudorboek 122, If ye love me.mp3
(2051k)
Drachtster Cantorij,
15 dec. 2012 12:28
Comments