Who the hell...?

Takaisin etusivulle


Urho Sumo Artturi Heinonen = The nuttier, unharmonious hero.  (Anagrammi)


Nimi: Urho Heinonen

Syntymäaika: 8.6.1988

Syntymäpaikka: Forssa 

Asuinpaikka: Joensuu

"Keskimmäiseksi lapseksi syntynyt äärimmäisen eläinrakas cosplay- ja fantasiafanaatikko, toivoton romantikko sekä miekka-addikti, toivoo jonain päivänä tulevansa kirjastovirkailijaksi sekä sivutoimiseksi kirjailijaksi. Lisäksi tämä yksilö on maanpetturi eli sivari."

Edellä luetellut faktat ovat lyhyt mutta kattava kuvaus minusta. Synnyin Forssassa kesäisenä päivänä 1988 vajaat kaksi vuotta isoveljeni jälkeen. Perheessäni on vanhempieni ja isoveljeni lisäksi pikkusisko, sekä äitini ensimmäisestä avioliitosta isosisko.

Kotipaikkani on noin vuodesta 1992 ollut Joroinen. Esikoulun jälkeen vuonna 1995 alkaneen peruskouluni kävin Joroisten Kirkonkylän koulussa. Samalla paikkakunnalla lukio alkoi syksyllä 2004 ja valkolakin painoin päähäni keväällä 2007. Välivuotta viettäessäni ehdin asumaan muutaman kuukauden Jyväskylässä, mutta Joroinen kutsui meidät takaisin vuoden loppupuolella.

Aloitin siviilipalvelukseni helmikuun 4. päivänä 2008 koulutusjaksolla Lapinjärvellä. Maaliskuun kolmantena alkoi työpalveluni Joroisten kunnankirjastossa ja sieltä hyllyjen välistä löysin myös tulevaisuuden todellisen unelma-ammattini. Syyskuun alussa minun oli olosuhteiden pakosta vaihdettava palveluspaikkaani, mutta sellaisen löysin onneksi naapurikaupungistamme Varkaudesta.

Olen erittäin eläinrakas ja eläinystäviini koirat Milo ja Sirius sekä pieni kissani Pipari. Heistä löydät lisää infoa näiden sivujen "Rakkaat eläinystäväni"-alasivulta.

Syksyllä 2009 minusta tuli siis täysipäiväinen joensuulainen sekä Joensuun yliopiston opiskelija.
Uusi elämä aukeni siis edessäni aivan sananmukaisesti. Saapa nähdä, mihin elämä minua tästä eteenpäin nyt sitten vie...

Harrastuksiani ovat ahkera lukeminen (etenkin fantasiakirjallisuuden) sekä luova kirjoittaminen. Lisäksi käyn koirien kanssa ulkona sekä koiranäyttelyissä. Pelaan väsymättä Square-Enixin Final Fantasyita sekä Kingdom Heartseja, kuten myös muita RPG- ja Hack'n'slash -pelejä, samoin kuin tappelupelejä. Ja sitten tietysti cosplayaan.

Cosplay-innostukseni alkoi virallisesti penkkareiden jälkeen keväällä 2007 ja Final Fantasy VIII:n Squall Leonhartina debytoin Jyväskylän Animecon V/Finncon'07 -tapahtumassa. Cosplay-harrastuksestani lisää voit lukea näiden sivujen "Cosplay"-alasivulta.

Joensuuhun muuttamisen yhteydessä löysin myös uuden intohimon elämääni; syyskuusta 2009 olen ollut aktiivinen osa Joensuun Ylioppilasteatterin kokoonpanoa ja vilahtanut parissa näytelmässäkin. JoYT:n avulla olen saanut rooleja muutamista elokuva- ja tv-sarjaproduktioistakin, niistä saa lisäinfoa pian sivuilleni ilmestyvästä "Roolini" alasivulta!