felix

               Felix (Golden Sun)

Takaisin etusivulle


Lisää kuvia cosplay-puvuista löydät Kuvagallerian Cosplay-alaosiosta!

Tästä pääset tarkastelemaan lähemmin puvun tekoprosessia.

Hahmo: Felix

Hahmon alkuperä: Golden Sun (© Nintendo 2001)

Ensiesiintyminen: Animecon VI/Finncon08 26.-27.7. 2008, Tampere

Palkinnot ja kunniamaininnat: 

Toistaiseksi ei vielä mitään.


Felixin asu oli melkomoinen urakka. Puvun tekemiseen oikeanlaisten materiaalien löytäminen oli jo saavutus sinänsä. Tarvittavat kankaat sai melko huokeasti Varkaudessa kevättalvella 2008 lopettaneesta ompelutarvikeliikkeestä, loput hankittiin perinteiseen cosplay-tyyliin säätämällä valmiista vaatteista ja asusteista.

Työhön sain paljon apua ystäviltäni, niin vaatteiden kuin proppienkin tekemiseen. Suuret kiitokset siis heille! Felix ei olisi herännyt eloon ilman teidän apuanne sekä työpanostanne!

Animecon VI 2008

Felix teki ensiesiintymisensä Tampereen vuoden 2008 Animeconissa lauantaina 26. heinäkuuta. Kuitenkin, vain harmillisen pieni osa ihmisistä tunnisti hahmoni (joka oli silloiseen yli 25 celsiusasteen lämpötilaan aivan liian lämpöisesti pukeutunut), eikä Golden Sun -ryhmäcosplaymmekaan toteutunut.

Kisassakaan en aina yhtä ihanista suosionosoituksista huolimatta pärjännyt, mutta se oli vain yksi kisa lukemattomien joukossa. Lavalle pääseminen on aina huippua, etenkin kun saa yleisönsä nauttimaan! ^^

Kenties Felix pääsee vielä näyttämään Venus-adeptin kyntensä jossain conissa, olkaa valmiina! ;)

(Valokuva: Sampsa Geijer)

Takaisin edelliselle sivulle

Comments