DragonPower + CAMAGRA

0630/5271592     email:dragonpower2011@gmail.com

Vidékieknek postai utánküldés.(a rendelés másnapján diszkrét csomagolásba érkezik meg!) 

Budapesten minden nap személyesen is átvehető 09-től - 22 óráig !
 
Áraink:  1 doboz DragoPower (3db)    =    3000 forint
              1 tasak CAMAGRA zselé        =    1500 forint YouTube-videoklipDRAGON POWER A SÁRKÁNY EREJE 100% növényi összetevőket tartalmazó étrendkiegészítő ,szexuális teljesítményt fokozó kapszula. AZONNALI HATÁS- MELLÉKHATÁS NÉLKÜL Hatását az ősi kínai kultúrában már évszázadok óta ismerik. Azon kevés és kiváltságos személyek, uralkodók használták, akik azután széles körben nagy megbecsüléssel rendelkeztek.

A népszerűség oka az a kiemelkedő szexuális teljesítmény volt, amit a szigorúan titkos receptúrák alapján összeállított gyógynövényekből készült szerekkel értek el.Visszatérve az ősi, természetes megoldásokhoz,- ma már ezeket a receptúrákat,- kiegészítve a legújabb kutatás és fejlesztési eredményekkel- modern és ellenőrzött gyárban állítják elő.
 
Dragon power potencianövelő

 

GARANTÁLT HATÁS
  • 20-40 perc elteltével érezhető és alkalmazható hatás mellékhatások nélkül, még gyomorégés sem- A véráramlást megnövelve a pénisz szöveteire hat ,ezzel elősegíti a teljes és hosszantartó erekciót,a méretre is kedvező hatással van- zavarokkal küzdő férfiaknál segít a korai beteljesülés elkerülésében, hosszan tartó együttlétet biztosít – partnere örömére
  • többszöri aktusok, napokig tartó szexuális aktivitás,