Drachmannpigerne

 
Drachmannpigerne synger Drachmanns sange til eget akkompagnement: 
Inge Marie Brandhof, Hanne Aavang, og Grethe Smidt (guitar) og de skaber en stemningsfuld stund i Holger Drachmanns ånd ved at synge, spille og fremsige hans digte samt fortælle om digterens liv - i sig selv en yderst spændende historie.

Drachmannpigerne akkompagneres 
virtuost af pianisten Mogens Jeppesen.

I sin digtning rører Holger Drachmann ved dybe følelser, der betager os den dag i dag.

Drachmannpigerne optræder i 2017 hver tirsdag kl. 20 fra og med den 27. juni til og med den 8. august i Drachmanns Hus.

Titlen på sommerens Drachmannaftener:

"Noder og Unoder"

Udtrykket: "Noder og unoder" bruges vel mest i overført betydning som eksempler på henholdsvis hensigtsmæssig og uhensigtsmæssig adfærd. Det fik os til at tænke på Holger Drachmann! Vi troede, vi kunne finde eksempler i hans bredspektrede forfatterskab, der var udtryk for enten noder eller unoder, men konstaterede, at det altid er både og. Egentlig ikke overraskende, for han var - som alle vi andre - et menneske på godt og ondt. Kom selv og hør!:  

Som sædvanlig er aftnerne i Drachmanns stemningsfulde atelier krydret med musik, sang, humor og masser af hygge.

Drachmannpigerne er: Grethe Smidt, Inge Marie Brandhof og Hanne Aavang og klaverakkompagnementet leveres også i år dygtigt af Mogens Jeppesen.

Billetter sælges kun af Skagens Kunstmuseer, d.v.s. i Drachmanns Hus, Anchers Hus og på Skagens Museum. Billetter kan reserveres på tlf. 98446444 hverdage 10-15. Reserverede billetter, der ikke er afhenter 20 min. før forestillingen i Drachmanns Hus, afhændes til anden side.

(Vær i god tid, der bliver hurtigt udsolgt). Uafhentede billetter kan købes 20 minutter før forestillingen.


En aften med Drachmannpigerne kan arrangeres ved at kontakte en af pigerne:

Hanne Aavang
Telefon
20 57 54 90
Grethe Smidt
Telefon 98 44 66 64
Inge Marie Brandhof
Telefon 98 44 44 54

 

Klubben har i 2008 i anledning af Drachmanns 100 års dødsdag udgivet en jubilæums CD, som udkom på dødsdagen den 14. januar 2008. Den kan stadig købes i Drachmanns Hus.