НОВОСТИ

На СТРАНИЦИ нашег Друштва на Facebook-у… објављујемо основне информације о раду Друштва педагога техничке културе Србије. Страница је направљена за све оне који желе да буду из прве руке информисани о актуелностима у настави техничког и информатичког образовања и нашем Друштву.

На СТРАНИЦИ нашег Друштва на Google Plus-у… објављујемо основне информације о раду Друштва педагога техничке културе Србије. Страница је направљена за све оне који  желе да буду из прве руке информисани о актуелностима у настави техничког и информатичког образовања и нашем Друштву.

На ГРУПИ нашег Друштва на Facebook-у... информишите се о актуелностима у настави техничког и информатичког образовања и нашем Друштву, саопштите нам вести из ваших средина, поделите са колегама ваша искуства из наставне праксе, прикажите радове ваших ученика и тиме их мотивишите да постижу још боље резултате. Чланови Групе су ИСКЉУЧИВО наставници техничког и информатичког образовања. Приликом подношења захтева приступа Групи администраторима морате навести име, презиме и у којој школи радите.
YouTube Video