НОВОСТИ

ВАЖНО!

Поштоване колеге, председници окружних Друштава педагога техничке културе, молим вас да закажете састанак ДПТКС-е на свом Округу на коме ћете организовати јавну расправу Програма наставе и учења из ТиТ за 7. разред који Вам прослеђујем. Програм је добио завршну верзију коју је координаторка за наш предмет проследила комисији ЗУОВ-а на разматрање. Ваш задатак је да закључке са састанка у виду измена и допуна Програма унесете другом бојом у постојећи документ Програма или га подржите са изменама које ја предлажем у посебном документу или подржите постојећи Програм у целости без измена. 

 

Иако сам био члан Радне групе за израду програма, јавну расправу организујем самоиницијативно јер желим да чујем мишљење Вас наставника које представљам на НПС-у. Наиме, нови Програм наставе и учења за 7. разред ћу представити на НПС-у и затражити његово усвајање са Вашим евентуалним изменама и допунама.

Молим Вас да ми Ваше одлуке пошаљете у видузаписника како би их имао као документ приликом обједињавања и каснијег презентовања.

 

Записник, тј. одлуке са јавне расправе ми пошаљите мејлом најкасније до 23. јануара 2019. године.

Молим потврду пријема овог мејла.

 

Срдачан поздрав,

Зоран Д. Лапчевић


**********************************************************************************************


Записници са састанака Друштва


Републичко такмичење из техничког и информатичког образовања (ОШ “Јован Стерија Поповић” Вршац; 11/12.05.2018. године) ... резултати


Пошаљите нам ваше предлоге за ПРАКТИЧАН ЗАДАТАК на такмичењу из техничког и информатичког образовања / технике и технологије (5, 6, 7. и 8. разред)

На СТРАНИЦИ нашег Друштва на Google Plus-у… објављујемо основне информације о раду Друштва педагога техничке културе Србије. Страница је направљена за све оне који  желе да буду из прве руке информисани о актуелностима у настави техничког и информатичког образовања и нашем Друштву.
YouTube Video