Individuele begeleiding begint doorgaans in de vierde maand van de zwangerschap. Een volledige begeleiding bestaat uit 9 sessies tijdens de zwangerschap, die plaatsvinden bij jou thuis of in mijn praktijk in Almen. Natuurlijk is het ook mogelijk elkaar minder vaak te zien, al naar gelang je eigen behoefte. Als de ouders dat wensen, ben ik aanwezig bij de bevalling. Ook kom ik dan in de kraamtijd een paar keer op bezoek.


Elke sessie bestaat in principe uit drie delen: *Uitwisseling en informatie over onderwerpen met betrekking tot de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
*Ontspanning en meditatie, een moment van communicatie met de baby. Visualisatieoefeningen om te werken aan eventuele angsten rondom geboorte. Door middel van een techniek om diep verborgen cel-herinneringen op te sporen, kunnen ouders en baby hun energiesysteem zo nodig in balans brengen.

*Fysieke en stem oefeningen, die de zwangerschap en geboorte kunnen verlichten.


Dit is een gelegenheid voor de ouders om tijd te nemen voor zichzelf, gevoed te worden in hun relatie en beginnend ouderschap en te genieten van de intimiteit met hun baby.

Zo bouwen we ook een band op tussen ouders en doula, wat essentieel is voor het vertrouwen tijdens de bevalling.

Kosten: 75 euro per sessie van 1,5 à 2 uur. Proefsessie gratis.

400 euro voor aanwezigheid bij de bevalling, inclusief 2 bezoeken in de kraamtijd. Gespreide betaling mogelijk!