II Cursa de la dona orientadora

El C.E. Farra-O, organitzarà el proper 19 de desembre després de la gran experiència de l'any anterior, una cursa molt especial dirigida exclusivament a les dones orientadores i per aquelles que vulguin descobrir el nostre esport. 

Tant és si practiques normalment l'orientació, si l'acabes de descobrir, o encara no saps com funciona, hi haurà circuits per tots els nivells, tant tècnics com físics.

L’organització, la direcció tècnica, així com totes les tasques de responsabilitat, seran realitzades per les fàrriques del club.


Perquè la cursa i només per dones?

La idea va sorgir en una reunió del club, quan els homes del club cansats de tanta organització, volíen  implicar a més gent en aquestes i que s'agafessin més responsabiltats. I mig en broma mig en serio es va proposar que fossin les dones que preguessin el poder. Per fer-la més especial, es va limitar la participació exclusivament a les dones i l'única participació masculina són els homes del club en assessorar en les tasques tècniques de la cursa. És a dir, es va crear una cursa de dones per les dones.