Obavijesti‎ > ‎2017.‎ > ‎

IGROM DO ZNANJA

objavio 15. sij 2017. 11:24 Mira Čuvidić   [ ažurirano 1. svi 2017. 09:35 ]
Poštovani roditelji, draga djeco!

Početkom ove godine 2017. Društvo Naša djeca "Osmijeh" Rajić počinje s projektom, IGROM DO ZNANJA, za učenike kojima je potrebna pomoć u učenju i za darovite učenike.

Poučavanje će se odvijati barem jedanput tjedno, a ovisno o potrebama i vremenu učiteljica nekada i više puta. Molim roditelje i učenike koji žele učiti na zabavan način i postati još bolji učenici da se jave.

Ne morate vi svaki tjedan ostajati učiti u školi, samo onda kada želite i odgovara vam. Važno je da se prijavite dan ranije nego će biti organizirano učenje. Preporučam da prijave budu barem dan ranije, tako da znamo organizirati potreban nastavni materijal. Prijaviti se možete osobno učiteljici Miri, putem foruma u kolegiju Želim znati više 2 ili e-mailom na mira.cuvidic@gmail.com. Bitno je da roditelji znaju da će dijete taj dan ostati u školi poslije nastave.
Edukativne radionice održavat će se uglavnom nakon nastave, radi prijevoza učenika putnika i najčešće tijekom zime, dok još nemamo puno posla vani i dok vas ne pozove sunce na igru. Ako netko ima svoj tablet i smije ga ponijeti, neka ga ponese na radionicu jer ćemo često učiti i uz pomoć edukativnih igara.

Najavljujem da će prva edukativna radionica u ponedjeljak 16. siječnja 2017., od 12 do 12. 45. (ako bude zaineresiranih). Tko je zaboravio gradivo prvoga polugodišta ili mora ispraviti negativne ocjene neka se javi.
Druga edukativana radionica održat će se u petak 20. siječnja od 10.30 do 12 sati.

Predsjednica: Mira Čuvidić