Ljetnom razbibrigom do znanja

Budući da je nekima malim đacima bilo dosadno dok nema nastave, organizirali smo za njih ljetnu razbribrigu, u okviru našega projekta IGROM DO ZNANJA. Svakoga tjedna organizirali smo natjecanje u matematičkom znanju i pravopisu.
Na QUIZIZZ, natjecatelji su upisivali zadani kod za igru i natjecali  se protiv svih zainteresiranih koji žele s njima odmjeriti svoje znanje. U natjecanju sudjelovalo stotinjak natjecatelja.
Ako jedanput odigrate i niste zadovoljni, možete ponovo...upišite isti kod, ali uz svoje ime napišite npr, Ana 2, ako igrate treći put Ana 3...Kod za igru traje jedan dan.
Tko igru završi sa 100% točnih odgovora i osvoji najviše bodova pobjednik je. Natjecatelji s ukupno najviše bodova ulaze u finale, posljednji tjedan u 8. mjesecu.

U natjecanju sudjelovalo stotinjak natjecatelja. Većinom iz Rajića, Novske, Lipovljana, ali i drugih krajeva naše domovine: Zagreba, Osijeka, Zadra.

Pravo na sudjelovanje u finalima stekli su sljedeći natjecatelji:

PRAVOPIS HRVATSKOGA JEZIKA – LukaŠ1, Mario, Matea, Melani, Luka, Petrić, Ana, Melani3, tena

MATEMATIKA– Luka Š, Marko, Mario, Luka, princeza Tena, Luka M6, Luka1, Fhdheze

Rezultati finalnih natjecanja
U finalnom natjecanju sudjelovalo je ukupno 12 igrača, ali je odigrano 32 igre: 16 iz pravipisa hrvatskoga jezika i 16 iz matematike. Iz slika je vidljivo da su neki igrači igrali po nekoliko puta, s ciljem da pobijede. Trud im se isplatio, a puno su naučili. Javno objavljujemo samo 5 najboljih rezultata, koji se odnose na tri najbolja natjecatelja.
Čestitke pobjednicima!!!
Hrvatski pravopis
1. mjesto - Luka Š. - Luka Šoše
2. mjesto - Petrić - Kristian Petrić
3. mjesto - Matea - Matea Tadić
Matematika
1. mjesto - Petrić - Kristian Petrić
2. mjesto - Luka Š. - Luka Šoše
3. mjesto - princeza tena - Tena Sučić


Tena, Kristian i Matea učenici su 3. razreda OŠ Rajić, a Luka Šoše učenika je 5. razreda
OŠ. Stanovi Zadar. Luki ćemo poštom poslati diplome i nagradu.

Rezultati tjednih kvizova