Kalender

 

Kontakt

 

Galleri

 

Københavner

          mesterskabet  

 

PoetrySlam Cph byder alle hjerteligt velkommen til  poetiske lege i 2007YEEEHAAAH – TAG DIT MULDYR MED COWBOY!

Fold lassoen ud, knap din broderede skjorte, træk i cowboystøvlerne og sæt din Stetson hat på skrå!

 Poetry Slam er tilbage d 14. marts
 

 

Nej, det er ikke Johnny Cash – ”the man in black” – som rejser sig fra ligkisten, men derimod det nye stjernefrø Emil Friis som træder op med sine personlige og intime sange fra sit kommende album Mutineer.
Emil Friis er netop nu i færd med at lægge sidste hånd på debut cd’en som udkommer i både Danmark og flere steder i Europa i maj måned. Sangskriveren lægger sig i hestesporene på den legendariske Nashville-lyd, men det er mere Nørrebros storbystøv, end Tennesee’s præriesand som knaser i mundvigen på Friis.

Glæd jer til at opleve den karismatiske musiker folde sit unikke poetiske sangkatalog ud.

Den poetiske rodeo fortsætter bagefter, når aftenens Poetry Slam skal afgøres i en åben skudduel. Se de skarpladte poeter trække deres seksløbere og plaffe modstanderne ned i den (for)rygende ordkonkurrence, hvor publikum bestemmer vinderen. Københavnermesterskabet lurer lige rundt om Saloon-hjørnet og de 3 bedste digtere tjener point til det samlede bar-regnskab.

Folkegaven – Pladespillernes svar på Wild Bill Hickok og Calamity Jane spiller op til rablende linedance med countrymusik med meget mere.

YEEEHAAAH – tag dit muldyr med cowboy!


 

 

 

Igen i det nye år vil Ideal Bar danne rammerne, når poeter, unge som gamle, vil dyste om æren og drille øregangene med lækkerier fra deres egne lyrikfabrikker.

Så kom og leg med, vi glæder os til at se dig!

Næste poetiske spurt bliver løbet på Ideal Bar 

d. 14. marts