Om Dansk-Russisk Forening Fyn
Hvorfor 

Rusland er med sit enorme areal mellem Østersøen og Stillehavet verdens største land. Men det er nok så meget Ruslands historie og kultur, som giver anledning til fryd og rædsel – med ét ord: fascination. De dramatiske omvæltninger, de store kulturskatte og den menige befolknings vemodige sange, alt dette taler højere og højere til den, der begynder at interessere sig for Rusland.  
 
Hvem
Dansk-Russisk Forening Fyn består af personer, som under uformelle former deler denne interesse med hinanden og med gæster. Foreningen er uafhængig af alle ydre interesser og fastlægger selv sine aktiviteter. 
 
De fleste af foreningens medlemmer er fynboer, men alle fra Region Syddanmark er velkomne. Personer med russisk baggrund kan bruge foreningen som samlingssted og som en mulighed for at berige diskussionerne med deres erfaringer. 
 
Hvad
Foreningens aktiviteter er fortrinsvis kulturelle og sociale arrangementer, der kan handle om litteratur, musik, historie, sprog - og meget andet. 
 
Som udgangspunkt er der et arrangement hver måned, og formen spænder fra ekspertforedrag til nytårsfrokost med borsch, flæskesteg og vodka. 
 
Hvordan
Du kan se mere om Dansk-Russisk Forening Fyn og foreningens arrangementer her på hjemmesiden. Mange af arrangementerne kan du deltage i som gæst ved bare at møde op. 
 
Hvis du også vil være medlem, kan du se hvordan her

Klik her for at se vores strategiske fundament.

Klik her for at se vores vedtægter.

Klik her for at se vores persondatapolitik.