Web Design SEO optimizacija sajta Google Marketing

Posto je krenula nova SEO sezona, svi experti sastavljaju spiskove i daju misljenje o tme sta vredi raditi u 2016

SEO i dizajn YouTube VideoNeka vazna misljenja su i ovakva> Unfortunately it’s not possible to avoid making changes to a website forever if a business wants to remain relevant. Mobile-friendly design and architecture will become a prerequisite for search this year...more at search engine watch website.

Dakle tu smo bili na vreme, Po pitanju mobile mozemo uvek da malo popravimo  Gledao sam opet Google PageSpeed alatku. Ocena mobilne verzije je 64 a desktop je 67, sto je slabo.
Osvajanje kvalitetnih linkova je jos jedna vazna oblast sto se vidi u tekstu 

Why Is Link Dev So Expensive? http://searchenginewatch.com/sew/opinion/2389882/why-is-link-dev-so-expensive

Mi smo tu uradili upravo maestralan posao. Sajtovi su poceli da se sami linkuju ka nama jos od 2012, zahvaljujuci dobrim SEO pozicijama i zahvaljujuci istovremeno kvalitetu koji nudimo. Trenutno, cak nije neophodan sajt koji bi mi sami podizali samo da bi dobili link ka supremetracks sajtu, u tom smislu.

  • Popravtiti brzinu ucitavanja sajta i ocenu koju dobijamo ood Google Page Speed. Predlozi su tipa: Ако компримујете слику и промените јој величину, можете да уштедите 26,4 kB (смањење од 83%).

SEO postaje sve tezi nije isto raditi u 2012 i 2015, vidis u nekim stvarima smo se provlacili jedno vreme prvih godinu dana minimum sa problemcicima i probemcinama tipa>
1. duplikacija teksta
2. problemi sa navigacijom (elementi flesha)
3. neadekvatan dizajn
4. manjak primera naravno 
5. cak neodgovarajuci - shared hosting! i slicno

Sad to ne bi trebali da ponovimo na novom sajtu. 
Sadrzaj kazes da imas. Ja bih morao da osmislim adekvatnu strategiju, i ne sa identicnim resursima. Zaseban hosting je zato neophodnost. Wordpress bi opet mogao da bude. Ne bih bio pristalica da ti pravis sajt u wix-u ili nesto drugo, jer manje je proveren, dzaba je sto oni tvrde da je SEO friendly.

Rezultati na Google.rs za izraz "SEO" a ovo su nasi rezultati u na prvoj stranici.

SEO Optimizacija sajta Beograd web dizajn agencija ...

www.seobeograd.rs/
Optimizacija sajta za Google web dizajn marketing Beograd SEO agencija Srbija izrada sajtova, internet prodavnica marketing hosting sajta koji donosi bolje ...


Optimizacija sajta SEO Beograd web marketing i dizajn Srbija

www.totaldizajn.com/
Web Dizajn SEO Optimizacija sajta za Google, agencija dizajn web hosting PR usluge izrada logo design kompanije marketing Beograd, Srbija Web dizajner.

SEO Beograd Srbija optimizacija sajta web marketing - Sites

https://sites.google.com/site/seobeograda/
SEO Beograd Srbija optimizacija sajta, Kako optimizacija web sajta moze da pomogne vasoj firmi? 064 1700992 pozovite nas! Samo iskusne agencije koje se ...

SEO strucnjak usluge Beograd Optimizacija sajta - SEO kako

www.оптимизацијасајта.срб/seousluge.html
SEO strucnjak usluge Beograd Optimizacija sajta strucnjaci za web marketing оптимизација сајта promocije sajtova.

Predrag Petrovic SEO Expert