DIVERSAMENT entra a formar part de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals -FELGTB

 

·         Diversament-Col·lectiu per la visiblitat de lesbianes, gais, transgèneres, bisexuals i intersexuals del Camp de Morvedre ha rebut el suport unànim de totes les entitats reunides aquest cap de setmana a Barcelona al Consell Federal de la FELGTB, un referent mundial en la lluita per la igualtat d’homosexuals i transsexuals.

·         La FELGTB, integrada per més de 50 entitats de tot l’estat, reconeix així la tasca que DIVERSAMENT realitza en la comarca del Camp de Morvedre.

 

 

CAMP DE MORVEDRE, 18 D’ABRIL DE 2011

DIVERSAMENT-Col·lectiu per la visibilitat de lesbianes, gais, transgèneres, bisexuals i interesexuals del Camp de Morvedre ha sigut admesa aquest passat cap de setmana per a formar part de la federació estatal d’entitats que lluiten perquè l’orientació sexual i la identitat de gènere no siguen motiu de discriminació. Aquesta federació d’entitats, la FELGTB –Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals-, agrupa més d’una cinquantena d’associacions i s’ha convertit en un referent mundial per estar a l’avantguarda en la defensa dels drets de totes les persones, siga quina siga la seua opció sexual. El coordinador general de DIVERSAMENT, Rafa Serrano, ha mostrat la seua “plena satisfacció per poder integrar l’entitat del Camp de Morvedre en la xarxa estatal d’associacions LGTB perquè és un reconeixement al treball que s’ha fet a la comarca per visibilitzar la realitat de les lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals que vivim i treballem ací. Aquest reconeixement ens encoratja per a continuar treballant per la igualtat de totes les persones, per la dignitat que mereixem tots i totes, i per a eradicar d’una vegada l’homofòbia i la transfòbia que encara hi ha instal·lades en una part de la societat”.

 

L’entrada de DIVERSAMENT en la federació estatal d’associacions FELGTB ha sigut possible gràcies a la unanimitat de totes les entitats, que hi han votat a favor en el transcurs del Consell Federal celebrat aquest diumenge passat a Barcelona. A banda d’això, l’entitat LGTBI del Camp de Morvedre DIVERSAMENT ha participat dels debats que han servit per definir les accions concretes que enguany es duran a terme per tal de sensibilitzar la població en la prevenció de malalties de transmissió sexual i, molt especialment, del VIH-sida. Un objectiu que es durà a terme en aquest 2011, precisament quan fa 30 anys que es van detectar els primers casos de VIH-sida. De fet, el lema de l’Orgull LGTB d’enguany a tot l’estat anirà encaminat a promoure la prevenció del VIH mitjançant, sobretot, l’ús del preservatiu i a solidaritzar-se amb les persones que viuen amb aquest virus. Aquest eix d’actuació ha sigut aprovat en la Trobada Estatal d’associacions LGTB, a la qual s’han sumat entitats d’àmbit polític i sindical.

 

Mostrando 0 elementos
Ordenar 
 
Mostrando 0 elementos
Comments