E-mail; jzsef.prokop@gmail.com
Telefon; 06/30-32-38-971

Díszszekér, lőcsös szekér

 

A nevem Prokop József
Üdvözöllek a lapomon, és köszönöm, hogy időt szánsz rám, és megnézed a díszszekeret, amit nem rég javítottam.

Nagyon szeretem az ilyen régi dolgokat javítani, mert arra gondolok, egy kis idővel, (vagy esetleg még évtizedekkel) tovább fennmarad, egy régi mester alkotása, mert én szerintem alkotások, amire akkor, az a mester egyáltalán nem gondolt, ő azért készítette, hogy pénzt keressen, legyen miből kenyeret venni a családjának, és, hogy a parasztember, ki tudjon menni a mezőre, ki tudja vinni az ekét, boronát, a vetőmagot, hogy tudja művelni a földjét.

Gewinn24.de - Wir machen Sie zum Gewinner

Sajnos, ritka, hogy ezeknek a mesterembereknek a neve fent marad, mert akkor ezzel nem foglalkoztak, ez is csak egy munka volt a többi közül.

Pedig, jó lenne látni a nevét, annak az embernek, (valahol a szekér oldalán) aki eredetileg megalkotta, ezt a szekeret.

Ez a szekér már többet nem fog dolgozni, nem lesz előtte, se ló, sem pedig szarvasmarha, mert ez a szekér, már díszszekér lesz, egy szép, rendezett udvaron, mert egy úriembernek, azaz ötlete támadt, hogy megmenti magának, és talán az utókornak, díszszekérként.

Sok ember még mai napig is elmegy egy ilyen szekér mellett, mert úgy gondolja, hogy tűzre való, mert nem látja meg benne azt a lehetőséget, hogy még szép dolgot lehet belőle készíteni, kilehet úgy javítani, hogy az bármelyik virágos udvaron megállná a helyét.

Ha, megnézitek a képeket, ez a szekér is rossz állapotban volt, de, a tulajdonos úgy döntött, hogy felújíttatja, velem, és, ahogy a szavaiból kivettem, nem bánta meg. (Én ebbe bízom)

Úgyhogy, ha bármelyikőtök, aki idetéved, és elolvassa ezt a pár sort, és van neki rossz állapotban lévő szekere, vagy valakinek tud, aki elakarja tüntetni, tűzre, hulladékba, azt arra kérem, legalább egy telefont  szánjon rá, és hívjon fel ezen a számon; 06/30-32-38-971

Vagy, küldjön egy E-mailt, ide; jzsef.prokop@gmail.com

Köszönöm előre is; Prokop JózsefYouTube-videoklip