Ενοικίαση επαγγελματικού εξοπλισμού από την Προβολή Expo


Οι εκθέσεις παίζουν τεράστιο ρόλο στη ζωή και στην εξέλιξη μίας επιχείρησης ασχέτως του κλάδου στον οποίο ανήκει και αυτός είναι και ο λόγος που ακούμε συνέχεια για διοργανώσεις εκθέσεων. Τι είναι αυτό όμως που κάνει μία έκθεση τόσο σημαντική; Είναι απλό: σε μία έκθεση θα βρεθούν πολλές παρόμοιες επιχειρήσεις κάτω από τον ίδιο χώρο για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε υποψήφιους πελάτες οι οποίοι για να βρίσκονται σε μία τέτοια εκδήλωση, πάει να πει ότι ενδιαφέρονται σοβαρά για τα εν λόγω προϊόντα ή υπηρεσίες. Με άλλα λόγια, μία έκθεση είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξει μία επιχείρηση πόσο διαφέρει από τον ανταγωνισμό της.

Περίπτερα εκθέσεων, διακόσμηση και ενοικίαση από την εταιρεία ProvoliExpo


Η διοργάνωση έκθεσης λοιπόν δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, γι’ αυτό και υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που εξειδικεύονται σε αυτήν. Με απλά λόγια, όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από μία ελλιπή διοργάνωση θα δώσουν πολύ άσχημη εικόνα για τους συμμετέχοντες στην έκθεση, γι’ αυτό και όλοι οι εκθέτες προτιμούν μόνο εκθέσεις που διοργανώνονται από αξιόπιστες εταιρείες. Αν λοιπόν θέλετε η έκθεση ή η εμπορική σας εκδήλωση να έχει επιτυχία και να κερδίσει το κοινό σας – ακόμη και να γίνει και θεσμός – θα πρέπει να επιλέξετε μία καλή εταιρεία διοργάνωσης.

Οι επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν διοργανώσεις εκθέσεων είναι πολλές, οπότε σίγουρα η επιλογή της κατάλληλης για τη δική σας έκθεση ή άλλη εκδήλωση δεν είναι σίγουρα απλή υπόθεση. Ας μελετήσουμε όμως τι προσφέρει η ProvoliExpo, η καλύτερη επιχείρηση του χώρου, για να μπορέσετε να κάνετε κι εσείς σωστά την επιλογή σας.

Παρουσίαση Google


Μεγάλη εμπειρία

Όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε, η επαγγελματική εμπειρία είναι ό,τι καλύτερο για μία επιχείρηση. Όσο περισσότερα χρόνια είναι «στο κουρμπέτι» ένας επαγγελματίας, τόσο περισσότερα γνωρίζει, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σε θέση να προβλέψει πολλές φορές ποια προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν, πράγμα που στην ουσία εγγυάται μία άψογη διοργάνωση έκθεσης. Σίγουρα είναι καλό να δίνουμε ευκαιρίες σε νέες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, αλλά όταν πρόκειται για μία τόσο σημαντική και πολύπλοκη εκδήλωση όπως είναι η έκθεση, καλό είναι να εμπιστευόμαστε επιχειρήσεις με πολύχρονη παρουσία στον χώρο.

Επαγγελματικός Εξοπλισμός και Διοργανώσεις Εκθέσεων στην Ελλάδα - ProvoliExpo


Καλό όνομα στην αγορά

Μπορεί η εμπειρία και η πολύχρονη παρουσία να είναι σημαντικοί παράγοντες για μία έκθεση, αλλά σίγουρα δεν είναι το παν. Η παρουσία αυτή θα πρέπει να είναι κι επιτυχημένη, θα πρέπει δηλαδή σε όλα τα χρόνια που έχει η επιχείρηση στην αγορά, να έχει κάνει πολλές διοργανώσεις εκθέσεων με επιτυχία. Σήμερα στην εποχή του διαδικτύου είναι πολύ εύκολο να μάθουμε το «ποιόν» αλλά και τις επιδόσεις μίας επιχείρησης. Απλά ψάξτε το όνομα της στο Google ή ψάξτε να βρείτε σχόλια για προηγούμενες διοργανώσεις της. Είναι βέβαιο ότι αν υπάρχουν παρατηρήσεις και αρνητικές κριτικές, θα τις βρείτε καθώς μία κακή διοργάνωση έκθεσης είναι κάτι που σίγουρα δεν περνά ασχολίαστο.

Τιμές και Προσφορές για Διοργάνωση Εκθέσεων και Εκθεσιακά Περίπτερα από την ΠροβολήExpo


Ποικιλία δραστηριοτήτων

Μία επιχείρηση που διοργανώνει εκθέσεις καλό είναι να έχει εμπειρία και στη διοργάνωση άλλων τύπων εκδηλώσεων. Μπορεί αυτό να μη σας φαίνεται και πολύ σχετικό, αλλά, για παράδειγμα, η εμπειρία που θα αποκομίσει μία επιχείρηση από την διοργάνωση εξωτερικών εκδηλώσεων όπως γάμοι βαφτίσεις κι εγκαίνια, θα τις δώσει πολλά πολύτιμα εφόδια για τη διοργάνωση έκθεσης σε εξωτερικό χώρο. Όπως είπαμε και πριν, το παν είναι ο διοργανωτής να μπορεί να προβλέψει τα προβλήματα πριν αυτά εμφανιστούν και όσο αφορά τα τεχνικής ή εξοπλιστικής φύσης προβλήματα, αυτά δεν διαφέρουν πολύ και είναι σχεδόν τα ίδια σε όλους τους τύπους εκδηλώσεων. Αν ας πούμε κάποιος αντιμετώπισε ένα ηλεκτρολογικό πρόβλημα σε μία εκδήλωση εγκαινίων, είναι σίγουρο ότι θα ξέρει και πώς να το αποτρέψει αλλά και πώς να το λύσει όταν θα αναλάβει μία υπαίθρια έκθεση.

Εταιρείες Διοργάνωσης Εκθέσεων και Εκθεσιακών Περιπτέρων - provoliExpo


Άριστος εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός είναι το Άλφα και το Ωμέγα για μία σωστή διοργάνωση έκθεσης και είναι πολύ σημαντικό η επιχείρηση με την οποία θα χρειαστείτε να μπορεί να σας προσφέρει όλα όσα γνωρίζετε ότι θα χρειαστείτε αλλά ακόμη και πράγματα τα οποία ούτε καν σας έχει περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να σας χρειαστούν, αφού από εκεί είναι που ξεκινούν τα προβλήματα. Με άλλα λόγια, μία επιχείρηση σαν τη ProvoliExpo όχι μόνο θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, αλλά θα προβλέψει και κάποιες πριν καν παρουσιαστούν. Ποιος όμως είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για σωστές διοργανώσεις εκθέσεων; Ας δούμε λίγο καλύτερα.

Google+ Post


Για εκθέσεις εσωτερικού χώρου

Οι διοργανώσεις εκθέσεων εσωτερικού χώρου μπορεί να φαίνονται πιο απλές και safe από τις εξωτερικές, όμως αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η διοργάνωση μίας τέτοιας έκθεσης να θεωρηθεί απλή υπόθεση και ως εκ τούτου να μην δοθεί σε κάποιον έμπειρο διοργανωτή. Η επιχείρηση που θα αναλάβει να στήσει μία τέτοια έκθεση θα πρέπει να φροντίσει ώστε τόσο οι πελάτες όσο και οι εκθέτες να είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τη παρουσία τους σε αυτή την εκδήλωση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει η έκθεση να είναι στημένη τόσο από χωροταξική όσο και από τεχνική άποψη. Το κάθε περίπτερο θα πρέπει να έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τον εκθέτη (από γραφεία μέχρι stands για έντυπα και φυσικά σύνδεση internet και ρεύματος) αλλά και γενικά η κυκλοφορία των επισκεπτών θα πρέπει να γίνεται εύκολα και γρήγορα. Αυτά τα θέματα απαιτούν μεγάλη εμπειρία για να γίνουν σωστά γι’ αυτό και μία καταξιωμένη επιχείρηση είναι η μόνη επιλογή για διοργάνωση έκθεσης εσωτερικού χώρου.

Χάρτης Google


Για εκθέσεις εξωτερικού χώρου

Η διοργάνωση έκθεσης εξωτερικού χώρου είναι μια αρκετά πολύπλοκη διαδικασία που σε μεγάλο βαθμό βασίζεται στον εξοπλισμό για να γίνει σωστά. Θα πρέπει η επιχείρηση που θα επιλέξετε ή που διοργανώνει την έκθεση να έχει όλες τις απαραίτητες τέντες εκδηλώσεων ενοικίαση – τόσο μεγάλες όσο και τύπου παγόδα για μικρότερα περίπτερα ή βοηθητικές εγκαταστάσεις – και μάλιστα να είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής ώστε να μπορούν να προσφέρουν προστασία απέναντι στα καιρικά φαινόμενα. Δεν είναι λίγες οι διοργανώσεις εκθέσεων που έχουν αποτύχει λόγω όχι και τόσο ακραίων καιρικών φαινομένων. Σημαντικό είναι επίσης να υπάρχει και όλος ο απαραίτητος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός αλλά και ομοιόμορφος και άπλετος φωτισμός.

Provoli Expo - Πληροφορίες για επαγγελματική διοργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων


Όπως μπορείτε να καταλάβετε λοιπόν, η επιτυχής διοργάνωση έκθεσης δεν είναι απλή υπόθεση και η σημασία της είναι τεράστια για τη «ταυτότητα» και την επιτυχία μίας έκθεσης. Καλό είναι λοιπόν να ελέγχετε πάντα ποιος διοργανώνει μία έκθεση είτε θα παραβρεθείτε εκεί ως εκθέτης είτε ως απλός επισκέπτης. Αν η διοργάνωση δεν είναι άριστη, απλά θα σπαταλήσετε τον χρόνο σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται στις εκθέσεις εξωτερικού χώρου, αφού ο κακός εξοπλισμός μπορεί εύκολα να οδηγήσει όχι μόνο σε αποτυχία της εκδήλωσης, αλλά και σε ζημιές στον εξοπλισμό και τα προϊόντα των εκθετών. 


Προβολή expo
Δέλτα, Καλαμπάκας, Τρίκαλα 421 00
24310 33733
info@provoliexpo.gr