Coses que femProjecte Música i cinema
ACTIVITAT DE 4rt d'ESO (curs 18-19) 

Els nois i noies del grup d'optativa de 4rt d'ESO han realitzat un petit curt per a mostrar l'important paper de la música al cinema. Esperem que us agradi!


Body dub a l'institut amb Brincadeira.

Projecte ReflexionArt
Aquest curs 17-18, els grups de les optatives de música i plàstica de 4rt hem format part, junt amb 3 altres instituts de Barcelona del projecte Relexionart. Hem realitzat diversos projectes de creació artística a partir de la reflexió sobre la nostra identitat.
Aquí us mostrem el resultat del què hem fet a música. 

Els nostres sons:

A partir de sons amb els que ens sentiem identificades i utilitzant el programa Audacity hem creat una composició en forma de collage sonor. Clicant al link podeu escoltar el resultat:  
ELS NOSTRES SONS
També ho hem convertit a codi QR per a mostrar-ho com a cartell a l'exposició que hem muntat. 


Mini-coreografies:
Una altra activitat ha estat crear petites coreografíes a partir de fotografíes on vam procurar captar gestos, postures, moviments característics de cada un de nosaltres. Aquí teniu el resultat:STOP MOTION A 1r
A informàtica musical estem treballant l'edició de vídeo amb la tècnica del STOP MOTION. Des de plàstica s'han realitzat rostres amb elements comestibles, ja que el centre d'interès d'aquest any és l'alimentació. A música hem fet una composició amb el programa INCREDIBOX. I amb aquest material estem creant petites animacions. Aquesta és una mostra del resultat.
ACTIVITATS DE 4rt d'ESO
El grup de l'optativa de música de 4rt d'ESO a presentat el tema "MÚSICA I CINEMA" als grups de 1r d'ESO. Tot ha anat molt bé! 
També han realitzat un petit curt per a mostrar l'important paper de la música al cinema. Esperem que us agradi!

 
 
 


 

CIUTAT DANSA 2017
Els darrers dos anys, el Domènech i Montaner ha participat en el TOT DANSA, un projecte de difussió de la dansa contemporània adreçat a l'alumnat d'ESO. Aquest 2017 hem pogut continuar un any més i hem estat un dels 5 instituts que ha pogut gaudir de la continuació, el CIUTAT DANSA. Amb un grup de nois i noies de 3r, hem treballat amb l'equip del BASKETBEAT i ens ho hem passat molt bé.
ACTIVITATS DE 4rt d'ESO
El grup de l'optativa de música de 4rt d'ESO a presentat el tema "MÚSICA I CINEMA" als grups de 1r d'ESO. Tot ha anat molt bé! 
També han realitzat un petit curt per a mostrar l'important paper de la música al cinema. Esperem que us agradi!


      

treball música i cinema 4rt ESO Domènech i Montaner 16-17
Festa Major 2016!
El grup de 4rt d'ESO ha creat un vídeo per a informar-vos de la programació de la Mercè 2016. També hi ha un cartell a l'expositor de música. Bona Festa Major!

Mercè 2016


Subpàgines (1): Coses que hem fet
Comments