DOCUMENTAR - Secretele Vaticanului

DOCUMENTAR TRADUS
 
SECRETS OF THE VATICAN (2006)
 
 


"Imagini dramatice si socante pe care nu le gasitii nicaieri altundeva - in special nu la televiziunea prin cablu!" --ConspiracyJournal.com 

Ascunde Vaticanul informatii conform carora crucificarea a fost o înşelătorie? Exista o cabala secreta de satanisti in interiorul Vaticanului care este pusa in slujba conspiratiei malefice a Noii Ordini Mondiale? Exista vreo legatura intre OZN-uri , Extraterestrii si Vatican, stiut fiind ca de curand Vaticanul a recunoscut ca extraterestrii sunt fratii nostrii? Este exorcismul un efort inutil , iar practica acestuia a dus adeseori la moartea posedatului? Ce secrete  detine Vaticanul despre viitorul lumii?Intereseul tot mai mare in ceea ce priveste astronomia, legatura Vaticanului cu Telescopul Hubble si alte telescoape de pe Pamant, sunt o dovada ca acesta este constient ca Planeta X se indreapta spre Pamant?

La toate aceste intrebari si la multe altele ne va raspunde filmul de astazi.
Tot in acest film sunt demitizate si descifrate unele dintre tardtiile si obiceiurile asa zis crestine, care de fapt, in mare parte, sunt de influenta pagana, egipteana, romana, sumeriana, tracica samd.(de exemplu DEZLEGAREA LA PESTE).
Si ca veni vorba de obiceiuri pagane care au devenit crestine sa vorbim chiar de sarbatoarea de azi, sarbatoarea Floriilor: In acest sens va recomandam sa studiati articolul "Obiceiuri pagane in crestinism" de pe blogul
http://razvan.pevarf.org/2008/04/27/obiceiuri-pagane-in-crestinism/ unde se spune asa:
"Floriile. Intrarea Domnului in Ierusalim si intampinarea lui cu flori. Nimic pagan in asta, dar, Sarbatoarea Floriilor are stravechi radacini, ea fiind atestata in societatea romana ca zi dedicata zeitei Flora, peste care crestinismul a suprapus sarbatoarea Intrarii Domnului in Ierusalim (Floriile, in terminologia populara) – ca doar se stie ca noi de la Ram ne tragem. In ziua de florii se aduc in casa ramuri verzi de salcie, intrebuintate atat in ritualurile casnice cat si in cele bisericesti. Acestea intruchipeaza simbolul castitatii si al renasterii anuale a vegetatiei, un substitut fitomorf al zeitei Flora. Ramurile pastrate la icoane se pun pe foc vara, in momentul in care incepe vreo furtuna, sau se arunca in curte cand incepe sa bata grindina.
In Banat si Transilvania, in ajunul Floriilor, fetele mari aveau obiceiul de a pune cautatoarea (oglinda), impreuna cu o camasa curata, sub un par altoit, trebuind neaparat ca, a doua zi de dimineata, rasaritul soarelui sa le gaseasca acolo, oglinda fiind ulterior intens folosita in farmecele de dragoste si sanatate.
Sambata dinaintea Floriilor, numita si Sambata lui Lazar, se practica datina Lazarelului, practica care aminteste de un stravechi zeu al vegetatiei ce murea si renastea la inceputul fiecarei primaveri."
Pe blogul
ROMANIA - DACIA - Casa Noastra ni se spune ca de fapt, sarbatoarea floriilor are origini tracice. Asa ca Dumnezeu mai stie prin ce cotloane de timp se ascund radacinile obiceiurilor noastre "crestine".

Si poate unul dintre cele mai oribile si primitive obiceuri crestine din aceasta perioada, este masacrarea mielor de paste. In  acest sens va recomandam sa cititi un articol foarte interesant , scris de  Octavian Sarbatoare (Profesor de studii ale religiilor şi filosofie), articol intitulat
"Se apropie macelul mieilor " (click aici)(de fapt suntem in mijlocul acestei manifestari jenante pt civilizatie).

 
 

De asemenea va invitam sa studiati si urmatoarea serie de articole, foarte documentate, dedicate ISTORIEI CRIMELOR PAPALITATII ( articole din Revista NEXUS, pe care va invitam sa o cumparati , astfel sa spirjinim efortul inimosilor redactori ai acestei reviste).

 
ISTORIA CRIMELOR PAPALITATII 1 din 3

Istoria Crimelor Papalitatii 2 Din 3

Istoria Crimelor Papalitatii 3 Din 3


Vedeţi filmul tradus, aici:
 
 
 
 
 
 
Comments